- Resmi Gönderi
Ecmwf gfs cozemıyorsa diğer modelleri fazla takıp etmiyorum Bn Ecmwf ne derse o olur buyuk ihtimal
Ukmo kısa vadede hepsinden iyi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf gfs cozemıyorsa diğer modelleri fazla takıp etmiyorum Bn Ecmwf ne derse o olur buyuk ihtimal
Ukmo kısa vadede hepsinden iyi.
Ecmwf gfs cozemıyorsa diğer modelleri fazla takıp etmiyorum Bn Ecmwf ne derse o olur buyuk ihtimal
sistem 144 saatten önce belli olmayacak o yüzden ukmo önemli gem de orta vadede iyi gösteriyor bu yüzden bu ikisi önemli
kaç senedir modelleri takit ederim 10 la 15 arası iatanbulda kıyılar dağil en az 10 ile 20 cm arası kar yağma olasılığı çok yüksek vede yağacak bu sefer kesin diyorum önceki sistemlerde hiç umudum yoktu yağmadıda saten
herkez biyere not etsin bu tahmini kolay kolay yorum yapmam ben
İlkbahar yaz sezonu açıldı. Orajlar Trakya'dan giriş yaptı.
Daha soğuk beklemeyin
Benim tahminim hala geçerli
Can abi ciddimısın
Can abi ciddimısın
:memnunseytan:
Kesinlikle,Ukmo yu cuma gününden itibaren paylaşmaya başlasak CAN ?
Ukmo basınç dizilimlerini çok iyi çözüyor
28 şubat - 2 mart tarihi koymuştum :D
Yeni güncel tahminim 6-11 şubat 14-19 şubat 24-28 subat martin ilk haftası düşük ihtimal.
Şubat ilk haftası sistemi tahminim doğrultusunda kuzey marmara ya -14,orta ve batı karadenize en az -10 girişi olucağını düşünüyorum
Son gfs verisi tamamen hayal ürünü bence benim ümitlerim azalıyor büyük ihtimal bu sistem de fos cıkacak
Şubat ilk haftası sistemi tahminim doğrultusunda kuzey marmara ya -14,orta ve batı karadenize en az -10 girişi olucağını düşünüyorum
Bende tam tersi batı karadeniz -14 marmara -12 veya -10 diye düşünüyorum =D=D
Bu senaryolardan hangilerini görmek isterdiniz ?
Bu senaryolardan hangilerini görmek isterdiniz ?
6 11 12 19 20