- Resmi Gönderi
Sıradaki sistemin tarihi 18-22 Şubat civarı olabilir. İhtimal %60.
Buraya da atalım bari :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıradaki sistemin tarihi 18-22 Şubat civarı olabilir. İhtimal %60.
Buraya da atalım bari :D
Peki gücü nedir CAN hocam
Peki gücü nedir CAN hocam
Gücünü kim bilebilir ki şimdiden? Ben soğukların en az önümüzdeki sistemdeki kadar kuvvetli olmasını bekliyorum şahsen
Daha önce belirttiğim 15 şubat 20 şubat arasındaki sistem 17 ve 18 şubat gibi gelebilir ?
Şubatın 4.haftasına kadar güçlü sistem beklemeyin derim ,ay sonu için zaten çoğu kişinin tahmini var,konumuz var.Bende 4.haftası içinde sistem bekliyorum demiştim.
Ay sonu sistemi bu sistem gibi veya daha güçlü olacak
Ben gfs control gibi geleceğini düşünüyorum İstanbul için avrupa yakası 10-15 anadolu 15-25
Dediğim tahmini hatırlıyorsunuz değil mi
Tarih 3-4 gün değişebilir.
Modeller yakında görmeye başlar, vortex yok olmuş bu görüntüde.
Kemal Ensar sen ilk ne zaman yazdın bakıyım alıntı yapar mısın
26 şubat=Istanbul sahil 10 cm kar.
aha buldum
Bu sistemden sonra ki dev izlandayı gördünüz.
Tahminim şu: Azoru kış uykusuna yatıran izlanda, bölgede uzun süre hakimiyet kuracak. O sırada aşağılara çekilen azor güç toplayıp dinlenme ve toparlanma sürecine girecek. Taki 16 şubata kadar. Sonrasında ise izlanda güç kaybedecek ve eriyecek, vortex yayılıp güçsüzleşecek ve azor nar kırmızısı renkleriyle vortexe bir yumruk atacak ve -16 ları tepemize atacak. Vortex bu darbeden sonra zayıflayacak ve soğuklar uzun süre toparlanamayıp blokaj alacağız.
Tarih 21 şubat
Birde bu vardı Sinan hocam.
Daha Çok GösterBu sistemden sonra ki dev izlandayı gördünüz.
Tahminim şu: Azoru kış uykusuna yatıran izlanda, bölgede uzun süre hakimiyet kuracak. O sırada aşağılara çekilen azor güç toplayıp dinlenme ve toparlanma sürecine girecek. Taki 16 şubata kadar. Sonrasında ise izlanda güç kaybedecek ve eriyecek, vortex yayılıp güçsüzleşecek ve azor nar kırmızısı renkleriyle vortexe bir yumruk atacak ve -16 ları tepemize atacak. Vortex bu darbeden sonra zayıflayacak ve soğuklar uzun süre toparlanamayıp blokaj alacağız.
Tarih 21 şubatBirde bu vardı Sinan hocam.
CAN kar haritası alabilirmiyim hocam
18 şubattan 5 marta kadar güçlü bir sistem gelme ihtimali var, takip ediyoruz.
Haftalığın marta verdiği soğuklar dikkat çekiyor