- Resmi Gönderi
Tazeleyeyim ay sonuna sistem bekliyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTazeleyeyim ay sonuna sistem bekliyorum
Tazeleyeyim ay sonuna sistem bekliyorum
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Ben onu 21 ocakta dedim ??
Ben onu 21 ocakta dedim ??
ahahahaah bende 1 ay önce dedim
ahahahaah bende 1 ay önce dedim
Nerde dedin erennn o yazını sil çabuk :-D
Şubat ortası diyorum başka bisey demiyorum 14-18i
Nerde dedin erennn o yazını sil çabuk :-D
Daha 1 ay olmamış :D
Yeni güncel tahminim 6-11 şubat 14-19 şubat 24-28 subat martin ilk haftası düşük ihtimal.
Enes_1 @Y_u_s_u_f1 sizin verdiğiniz tarihlerde sistemin son demlerini yaşayacağını düşünüyorum
28 şubat 2 mart sistemi ?? rest alın bu mesajı tuttuğu zaman atıcam
20 ocakta atmışım
Enes_1 @Y_u_s_u_f1 sizin verdiğiniz tarihlerde sistemin son demlerini yaşayacağını düşünüyorum
Tam tersi başlangıç şuan için oluşum orda gözüküyo
Tam tersi başlangıç şuan için oluşum orda gözüküyo
Hangi veri ?
Hangi veri ?
Sistemin gecikme ihtimallerini göze alırsak sistem geç başlayıp erken biticek ☺
ayın 3.haftası sürpriz olabilir.
Şubatın 2. yarısında bir sistem daha bekliyorum, bu sistemden 1 veya 2 tık büyük olucak hayırlısı diyelim..
Evet bir sistemin içerisine girdik sistem tüm ülkemize şimdiden hayırlı olsun.
Bu sistemi yaşarken modellerde bir sistem ışığını daha görücez.
EPS uzun vade ve GEFS senaryolarında Şubatın 17.sinden sonra sistem ön görüsü var.
Ayriyetten Şubatın devamı ve Mart ayı için çok güzel görüntüler var. 20-28 şubat aralıkları kritik tarihler bu tarihlerde güzel bir salınım olucak gibi.
Bu sistemden sonra tekrardan ülkemiz durgun bir döneme giricek aralıklarla ülkemizde yağmurlar iç ve yüksek kesimlerde kar yağışlarını görücez.
AO bu sistemden sonra +5 +6 seviyelerine çıkıyor ardından 16 şubattan itibaren yüksek bir düşüş var nötr civarlarında eee buda güney enlemlere salınım demek beklemedeyiz.
16 şubat sistemi hayırlı olsun şimdiden. Siklonlu bir sistem olacağa benziyor. Bu yaşadığımız sistem tadımlık oldu
16 şubat sistemi hayırlı olsun şimdiden. Siklonlu bir sistem olacağa benziyor. Bu yaşadığımız sistem tadımlık oldu
Allah allah yaw :D