- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< Düzelttim abi sonra tekrar paylaştım ona bak bide
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< Düzelttim abi sonra tekrar paylaştım ona bak bide
Kutup soğukları inme tarihi mart ilk hafta ya batı avrupa nasiplenir yada biz ao direk olarak negatife meyillendiği zonal rüzgarlarda düştüğü için soğuk bir akış beklenebilir heyecanlı model takibi 10 gün sonra başlayacak.
Şubatta sistem beklemeyin mart ilk haftası diyorum.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Daha Çok GösterŞubatta güçlü sistem beklemiyorum
Mart ilk haftası olabilir
Zonal rüzgarlar dip zamanını martın ilk haftası yaşayacak
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu önümüzdeki sistem de azor üstümüze yatacak
Mart sinyali zaten verilmişti önceden de hala güçlü olarak devam ediyor.
Gfs 384.saatte mart ı işaret ediyor.
mart ta kaldiysak gercekten zor isimiz
mart ta kaldiysak gercekten zor isimiz
Efsane sistemlerin bazıları mart ve şubatta gelmiştir.
Ben hala Subat 25inde gelecegini savunuyorum benim fikrim herkese saygi duyuyorum
Sistemlerin sapma Olasılığı Yüksek Ona Göre Tahmininizi Yapın Misal 29 Şubat Değilde 1 Mart Ya da 29 Değilde 27 Şubat Gelme Olasılığı Yani Sapma Oranı vade uzun olduğu için %75 kadardır Hele Siz GEM ve ECMWF'yi Takibe Alın Bakim ?
Ao Ve Nao Verileride Her Güncelleme Değişkenlik Gösteren Veriler Bir Bakmışsınız ansınızın Çıkıvermiş Geliyorum Demiş ?
Ao Ve Nao Verileride Her Güncelleme Değişkenlik Gösteren Veriler Bir Bakmışsınız ansınızın Çıkıvermiş Geliyorum Demiş ?
Zaten endekslere göre her tarihte olabilir detayına inmek zor modellere bile daha henüz yansıyan net bir şey yokken tarih vermek şuanda yanlış olur.
Yalnız ao nün sert düşüşü ürkütüyor beni biraz daha düşerse
Son 3 yılın en iyi sistemi yolda
Son 3 yılın en iyi sistemi yolda
ne güzel sinerji
Bu sistem gelirse en şanslı yer batı karadeniz bana göre en başından beri gfs çok oynuyor zaten