- Resmi Gönderi
Rüzgar Düşüşü 8 inde başlıyor 2-3 güne belli olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgar Düşüşü 8 inde başlıyor 2-3 güne belli olur
Rüzgar Düşüşü 8 inde başlıyor 2-3 güne belli olur
Aynen öyle en geç 4 güne her şey çözülür neredeyse
Model takibine devam edelim,2017 gibi 144.saatte belirirse ?
28 şubatta batı kesime kar yağma olasılığı > martta kar yağma olasılığı o yüzden soğukçu kardeşlerim ilk önce 28 şubatı takip edin
Düşüş devam etmezse baharı açarız.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Düşüş devam etmezse baharı açarız.
İyi gitmiyormu
İyi gitmiyormu
İdare eder,iyi
İdare eder,iyi
Su bati karadeniz olarak bir kez daha kar gormek temennim mart ilk haftasi icin nasil
Su bati karadeniz olarak bir kez daha kar gormek temennim mart ilk haftasi icin nasil
Berbat 2.haftaya bakmak lazım
2.haftada daha berbat gorunuyir nasil guzel ben anlamadim
Güzel demedim değiken olacağı belli zaten bekle.
İkinci hafta için düşüş var gibi ama yeterli olmaz
Mart ikinci yarısı yağacaksa yağmasın bence. Ağaçlara su yürüme zamanı aşı zamanı. Tomurcuklanma zamanı. Kar yağmasını isterken meyve yemekten mahrum oluruz.
Mart ikinci yarısı yağacaksa yağmasın bence. Ağaçlara su yürüme zamanı aşı zamanı. Tomurcuklanma zamanı. Kar yağmasını isterken meyve yemekten mahrum oluruz.
Hocam olacaksa mart ilk hafta olmali ikinci hafta olmamali her sey mevsimde guzel
Hocam olacaksa mart ilk hafta olmali ikinci hafta olmamali her sey mevsimde guzel
Burada haklısınız ama hava durumu uygunsa dediğiniz gerçekleşir..
Yani soğuk devam ederse ağaçlar uyanmaz.. Kendilerini korunmaya alırlar.Ama fazla güneş, ılık hava onları canlandırır.
O vakitten sonra alınacak kar ve soğuk hava zarar verir bu dediğiniz de doğru..
Allah dağına göre kar verir..