Cumartesi
Sağanak Yağışlı
En düşük:6°C
En yüksek 9°C
Nem (%)
81-90
Rüzgar (km/sa)
Kuzeyden
29
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCumartesi
Sağanak Yağışlı
En düşük:6°C
En yüksek 9°C
Nem (%)
81-90
Rüzgar (km/sa)
Kuzeyden
29
Mart 2-3 ünden sonraki gelecek yağışa biraz dikkat edin. Şimşek. Gökgürültüleri eşlik edebilir.
Mart 2-3 ünden sonraki gelecek yağışa biraz dikkat edin. Şimşek. Gökgürültüleri eşlik edebilir.
Hiç sanmıyorum
Hiç sanmıyorum
Ben öyle düşünüyorum eren. Vakti gelsin. Görürüz zaten
Ben öyle düşünüyorum eren. Vakti gelsin. Görürüz zaten
Izmir mi
Koskoca mart ayı var daha en kötü iç kesimlere kar yağışı beklenir,ancak kutup soğuklu sistem de gelebilir.(- 20 ve üzeri kökenli )
Izmir mi
İzlanda
Benim umudum zaten bittide bir 14 mart bir şeyler gösteriyor bakayım takip edeyim umutsuzda olsam
izmire kar yağmaz artık biliyorum o yüzden gökgürültülü yagmur olsun dolu olsun bari
Adını tarihe yazdıracak bir sistem bekliyorum, hahahaha diyenleri duyuyorum, gülmeye devam edin.
Sunu gördüm ya 1987 Mart geldi aklıma "Marmara nin üstüne - 45 derecelik bulut oturdu".
Adını tarihe yazdıracak bir sistem bekliyorum, hahahaha diyenleri duyuyorum, gülmeye devam edin.
Kesin gelir izmire 1 metre yağar hatta ???
Biliyorum çoğu kişi için inandırıcı olmadığı için ihtimal düşük. Biliyorum vade bugüne kıyasla çok uzun. Ama. Ben 14-16 mart arası bir ihtimal kar alabiliriz. Eğer şansımıza karayel rüzgarı eserse tutma şansıda var. Modelin öngördüğü bir şey varsa vardır bir bildiği. Bu tahminim burada kalsın vakti gelince ne olur ne olmaz görürüz..
Şuan usta abilerimize komik gelebilir veya modellere bakarak uzun vade tahmini yapılmaz diyebilir. Ama ben kimseyi dinlemeyip bu durumu belirtme kararı aldım. Ama unutmayın o tarihte -7 girmesi bile büyük şey. benim şahsi tahminim hızlı ve öfkeli bir kar sistemi olacağı.
Üstelik bu lafım önümde dursun "soğuk gösteren modelden kışa ümit kesilmez" "çıkmayan candan ümit kesilmez" atasözüne kıyasla..
Hızır gibi yetişip kar severleri aşık edecek ve adını tarihe yazdıracak bir sistem. Size komik gelebilir. Gelsin isteğiniz kadar.