Eren -8 de imkanı yok rüzgar yönü karayel olmadığı sürece dalga geçme benimle
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
Eren -8 de imkanı yok rüzgar yönü karayel olmadığı sürece dalga geçme benimle
Yanlış bilgi,yağış anında turuncu bulut gelirse tutar.
-
Yanlış bilgi,yağış anında turuncu bulut gelirse tutar.
Bende ne dedim yağış çok iyiyse kesilene kadar tutar dedim. Ondan sonra geri erir.
-
- Resmi Gönderi
Bende ne dedim yağış çok iyiyse kesilene kadar tutar dedim. Ondan sonra geri erir.
Yusuf sana inandırmak zorunda değilim akşam yağdı 10 cm oldu diğer gün yağış çok hafifledi kar 2 gün sonra kalktı yerden
-
Yusuf sana inandırmak zorunda değilim akşam yağdı 10 cm oldu diğer gün yağış çok hafifledi kar 2 gün sonra kalktı yerden
İşte sende dediğim şeyi söylüyorsun. Diğer gün hafiflemiş erimiş işte
-
Eğer -10 görseymiş hafifledikten sonra bile erime olmazmış.
-
2 gün kalmamıştır
En az orta kuvvete devam etmesi gerekiyor 1 gün kalır en az.
-
- Resmi Gönderi
Konu boş mesajlar ile dolmasın diye uzatmayalım
-
beni emektqr uye yaoarmsnz hakediyorum hakkimi yemeyin aktifim konuşuyorum yorum yapiyom lutfen yapın abilerim
-
- Resmi Gönderi
beni emektqr uye yaoarmsnz hakediyorum hakkimi yemeyin aktifim konuşuyorum yorum yapiyom lutfen yapın abilerim
7 ayın var daha
-
5000 puan üstü Emektar olabiliyor mu
-
- Resmi Gönderi
5000 puan üstü Emektar olabiliyor mu
Hayır
-
Karayel+500hpa+depwoint+rüzgar hamlesi+kuvvetli yağış+= kar
Bu demek oluyor ki mart ortası zor kar almamız. Ama bir ihtimal varsa kovalamak bana yakışır. Ayrıca yukarıdaki destekler sayesinde yağacak olan kar çok sürmez kky yağmur kar arasında gidip durar
-
Kış bitti ilkbahar devam ediyor ilerleyen günlerde ısınmanın ardından sık sık oraj alıcağız
-
Kış bitti ilkbahar devam ediyor ilerleyen günlerde ısınmanın ardından sık sık oraj alıcağız
Izmir dâhil mi ve hortum olurmu izmirde
-