- Resmi Gönderi
Mart ortası
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMart ortası
izmirde oraj nasıl olurkuvvetli olurmu
izmirde oraj nasıl olurkuvvetli olurmu
Oraj yok
Su dalganın bile değişme ihtimali %99
snow storm is coming...
Izmir dâhil mi ve hortum olurmu izmirde
Şimdilik etkili bir oraj görünürde yok fakat nisan başı olabilir
Şimdilik etkili bir oraj görünürde yok fakat nisan başı olabilir
Yapma ya persembe var diyordunuz
Yapma ya persembe var diyordunuz
Isınma kuvvetli olmadığı için gökgürültürüleri ve şimsekler esliğinde bol yağış var oraj tatmin etmez seni
Isınma kuvvetli olmadığı için gökgürültürüleri ve şimsekler esliğinde bol yağış var oraj tatmin etmez seni
Oraj demek degilmi o zaten
Oraj demek degilmi o zaten
Evet de senin isteyeceğin kadar değil hortum felan değil yani basit gökgürültüsü
Bahar ayına kurak başladık.
Ben kurak Baharı değil. Bol yağışlı bahar mevsimini severim. Eğer böyle devam ederse sadece bahar mevsimini değil. Yaz mevsiminide olduğundan kurak geçirebiliriz. Ve sıcaklar bizi mahvedebilir. Yağmur geliyor diye sevinç çığlıkları atabiliriz. O kadar söylüyorum size.
Bahar ayına kurak başladık.
Ben kurak Baharı değil. Bol yağışlı bahar mevsimini severim. Eğer böyle devam ederse sadece bahar mevsimini değil. Yaz mevsiminide olduğundan kurak geçirebiliriz. Ve sıcaklar bizi mahvedebilir. Yağmur geliyor diye sevinç çığlıkları atabiliriz. O kadar söylüyorum size.
Kış daha bitmedi
Kış daha bitmedi
Arada bir bahar yaşıyoruz. Ama soğuk günlerimizde olacaktır her zamanki gibi. Yağışı konuşuyoruz biz. Ben kurak bahardan nefret ederim.
Isınsın havalar ısınsın. Doğu Marmara 28 Dereceyi görmüş ne kadar ısınırsa soğuk atakta o kadar ekstrem durumlar yaşanabilir.
Arada bir bahar yaşıyoruz. Ama soğuk günlerimizde olacaktır her zamanki gibi. Yağışı konuşuyoruz biz. Ben kurak bahardan nefret ederim.
Yağış normaller seviyesinde olacak