- Resmi Gönderi
16 sından 29 una kadar yagış yösteriyodu kayboldu
Oooo %100 değişir o tarih aralığı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur16 sından 29 una kadar yagış yösteriyodu kayboldu
Oooo %100 değişir o tarih aralığı
Şimdi 17 martta ki sistem gelirse ne olur? Kıyı şehirler kar görür kısa süreliğine(degisebilir) zaten iç kesimler kar alıcak fakat bu bizim yılanı 24mart gibi olan sistemimizi etkileyebilir.
Şimdi 17 martta ki sistem gelirse ne olur? Kıyı şehirler kar görür kısa süreliğine(degisebilir) zaten iç kesimler kar alıcak fakat bu bizim yılanı 24mart gibi olan sistemimizi
23 marttakine daha var gibi vadesi
Mart ortasına doğru sürpriz ihtimaller görüyorum. Ama yağış olmuyor bir türlü.
Mart ortasına doğru sürpriz ihtimaller görüyorum. Ama yağış olmuyor bir türlü
olur olur
olur olur
Basıncın geliş yönü çok kötü ama. Biz sabah uyurken. Biraz görürüz gibi ama. Bizi tatmin etmez
2 güne düzelmesi lazım. Üstelik -7 sokmakta da ısrarlı olması gerekiyor ihtimal %40 civarında bana göre
Nisanin ilk yarısında ülke genelinde yağışlar az,ortasından itibaren ise normallere döneceği yönündeyim
Nisanin ilk yarısında ülke genelinde yağışlar az,ortasından itibaren ise normallere döneceği yönündeyim
Onu zaten mantıklı düşünen insanda fikir edinebilir. Sistemlerin etkisini kaybetmesi zaten mart sonunu buluyor.
Ne zamandır bekledim, bekledim. Hala kar ihtimali gösteriyor. Sessiz sessiz takip edeceğiz kaçırmadan.
Onu zaten mantıklı düşünen insanda fikir edinebilir. Sistemlerin etkisini kaybetmesi zaten mart sonunu buluyor.
Allah allah ne diyosun ya kasım niye kurak geçti o zaman
Martın 3.haftası ve 4.haftası kritik geçişler bu haftalarda ocak şubatta görmediğimiz sağlam soğukları bu tarihlerde alıcaz batı avrupamı doğu avrupamı hiç belli değil şuan ao verileri güzel tam istenilen seviyede zonal rüzgarlar martın 4.haftasında bu senenin en düşük seviyesini görebiliri buda güney enlemlere salınım işareti ama herşey bunlara bağlı değil tabiki mjo diyagramlar ve azorun konumu yine herşeyi belirleyecek izlandanın aktif olacağını sanmıyorum
GFS'den bir şey çıkar mı 22si adına merak ediyorum
Öğle güncellemesi indirecek gibi
azor daha dik gibi