- Resmi Gönderi
Biz şu an kış mevsimindeysek bunlar ne ? gelde lanet etme böyle mevsime bunlar abartı evet ancak 2 cm kar ı arayacak duruma düştük.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiz şu an kış mevsimindeysek bunlar ne ? gelde lanet etme böyle mevsime bunlar abartı evet ancak 2 cm kar ı arayacak duruma düştük.
Biz şu an kış mevsimindeysek bunlar ne ? gelde lanet etme böyle mevsime bunlar abartı evet ancak 2 cm kar ı arayacak duruma düştük.
Lanet demiyoruz,bizden uzak kalsın.
Yazmayalım öyle aman abim
Madem eski sistemlerin hevesi var buraya bişeyler atarsınız arkadaşlar
6 ocak 2017
+
11 Şubat 1936'da Türkiye'yi saran soğuk hava dalgasından İstanbul da nasibini almıştı. Gece başlayan kar fırtınasıyla, 120 mavna ve motor sulara gömülmüş, Unkapanı Köprüsü 4 parçaya ayrılmıştı. Ayasofya ve Sultanahmet Camisi'nin minarelerinin külahları uçmuş, onlarca ağaç devrilmişti.
Deniz efektli kar yağışı denizden nasibini alan siklon yoğun yağışlara sebep oldu
Gökgürültülü kar yağmışmıydı acaba onu bilmiyorum tam olarak ancak yağmış olabilir
2012 mevsimi ile ilgili konu açıyorum
2012 mevsimi ile ilgili konu açıyorum
Herkes bu konuya bir güzel kış ekleyebilir
Herkes bu konuya bir güzel kış ekleyebilir
Geriye dönük 2011 senesine kadar mevsimlik analizleri atabilirim yeni konu açıp
1954 yılı kışı boğaz
Benim en güzel kışım (hatırladığım kadarıyla) 2020 Şubat ayıdır az daha rekor kırıyorduk Altınordu olarak
42 cm olmuştu bizim evin olduğu yerde sahilde 35 falandı
istersen fazlasını yaz burda bulunsun
istersen fazlasını yaz burda bulunsun
Tamamdır abim ayın 6'sıydı sanırım MGM'ye bakıyordum o zamanlar tabi Ecmwf falan bilmiyordum Ordu'ya üç gün yoğun kar yağışı vermişti ben inanmadım ilk başta çünkü ondan önceki 3 senede merkeze hiç kar yağmamıştı neyse ben bekledim ayın 8'ini sabah uyandım bayağı bir yağmur yağıyor dedim sanırım cidden yağacak akşamına yollarda kar küreme araçları gezmeye başladı 9'u sabahı okulları tatil ettiler yerde kar neredeyse hiç yoktu havada güneş vardı markete gideyim dedim denizin üstü kapkaraydı dedim bu sefer yağacak eve gittim on dakika falan geçti bir rüzgar başladı ardından kar. Arda durur mu gördü kar yağdığını direkt dışarı çıktı ben çıktığımda 5 cm olmuştu ( yaklaşık 20 dakikada) ama yerlerde tam tutmadı neyse ben tam deniz kenarına indim tipi şeklinde yağmaya başladı ama en büyük atağı saat 15:30-17:30 arasıydı yaklaşık 2 saatte yolların tamamı kapandı araçlar yolda falan bekliyordu belediye karları küremeye başladı eve gittim cetveli aldım 30 cm'ye yakındı o arada kar kalınlığı ondan sonraki iki gün de ara ara devam etti işte en son 42 cm falandı
Bu da benim anım. Resim bulursam atarım