ÇOK YAKINDA . . .
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
-
-
ÇOK YAKINDA . . .
sabırsızlıkla bekliyoruz
-
ÇOK YAKINDA . . .
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
-
- Resmi Gönderi
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
-
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
Hocam cok geçmiş olsun bilmiyordum umarım negatif çıkar
-
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
-
- Resmi Gönderi
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin
-
- Resmi Gönderi
Hocam geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Sevindik,tez şifa inşallah hocam
-
Geçmiş olsun Burak hocam
-
Çok sağolun arkadaşlar..Yakında Model takibinden uykular yarım kalacak.Bu arada aralık içinde gelecek olan sistem kıyılar için uzak duruyor, iç bölgelere daha çok yarar.
Asıl beklentim kışın 2.yarısında.
-
Çok geçmiş olsun hocam salgın var gibi bu aralar gerçi ben pozitif çıktım ama çevremde çok fazla grip arkadaşım var test verip negatif çıkan
-
Çok geçmiş olsun hocam en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
-
ÇOK YAKINDA . . .
Az Kaldı , Fişeği beraber atıcaz
-
Ocağa geçiş hızlı öfkeli olacak.Soğuk periyoda gireceğiz kombiler cayır cayır yanacak kıyı kesimler ay sonu ocak başını beklesin.İç ve doğu kesimler nasibini alacak güzel dönem olacak.500 hpa o kdr güzel görünüp soğuğun yeterli olmaması izlanda kökenli sistemler alacak olmamızdan kaynaklı o yüzden ecmwf çıktısı şuan göremiyor saatleri yetmediği için ancak ay sonu ocak başı gelsin asıl sistem orada.Diyagram güzel ancak yetersiz sıcaklık biz istanbullular için kesmez bizi.Biraz daha sabır
-