HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)

• Konu açmayacağım son verilere baktım 3 sistem var..Her sistem sonraki için güç kazandırıyor..Bu arada sistemin mak.gücü -16 850 ile olacak..buradan ortalama sahil kesimi bile -10 ları yakalayacak bir sistemden bahsediyorum..Bu şuan ki veriler ışığında böyle yine bilgi vermeye devam edeceğim ocak 2.yarısına uykusuz girebiliriz model takibinden dolayı.Şuan için çıkan çıktılara çok inanmayın 180 saat sonrası farklı olacak

• Konu açmayacağım son verilere baktım 3 sistem var..Her sistem sonraki için güç kazandırıyor..Bu arada sistemin mak.gücü -16 850 ile olacak..buradan ortalama sahil kesimi bile -10 ları yakalayacak bir sistemden bahsediyorum..Bu şuan ki veriler ışığında böyle yine bilgi vermeye devam edeceğim ocak 2.yarısına uykusuz girebiliriz model takibinden dolayı.Şuan için çıkan çıktılara çok inanmayın 180 saat sonrası farklı olacak

inşallah hocam artk gına geldi bu havalardan

• inşallah hocam artk gına geldi bu havalardan

Atmosferin dinlenmeye daha doğrusu ülkemizin ısınmaya ihtiyacı vardı..İnan bana ip gibi diyagramdansa dalgalısı daha hayırlı,keza endekslerde olduğu gibi.Sistemi getiren dalganın şiddeti daha doğrusu bize dalga lazım coğrafi olarak -2-6 bandı herkesi mutlu etmeyeceği için soğuğun biraz depolamaya ihtiyacı vardı

• Hep söylediğimiz verilere işlenen kış aylarında ortalama sıcaklığın her sene artmasıydı.Şuan itibari ile mesela 4-10 c mevsim normallerinin üstü sıcaklık olması bu sebep ile hep artışa neden oluyor,normal şartlarda sistem almadığımızı göstermez bu durum sonraki hafta bir dalga gelir sert kar yapar ancak ortalama ile sıcaklık atakları artık malesef daha ciddi olduğundan ortalama baya arttı.4-10 c artış ocak ayı için en soğuk ayımız için sıkıntılı bir artış ama bu demek değil ki kış bitti..Haftaya kış başlıyor

• Bu arada arkadaşlar sizlerle daha çok zaman geçirmeye çalışıyorum bazı durumlarımdan dolayı son senem tahmin işlerini bırakıyorum son kış dönemim umarım iyi kapanış olur..

Son dönemi aktif geçirmek istiyorum inşallah..

Hayırlı geceler

• Söylediğim gibi gfs tek başına sistemi götürüyor ukmo da döndü ecm 120 de sapma haritası da değişebilirim diyor bu sistem de yağışa hemen bakmayınız

• Bu arada arkadaşlar sizlerle daha çok zaman geçirmeye çalışıyorum bazı durumlarımdan dolayı son senem tahmin işlerini bırakıyorum son kış dönemim umarım iyi kapanış olur..

Son dönemi aktif geçirmek istiyorum inşallah..

Hayırlı geceler

Bu olmadı be hocamm siz giderseniz bende giderim

• Resmi Gönderi

23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum :(

Başınız sağolsun hocam çok gençmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlere sabrı Cemil diliyorum