Hocam silikonun yönü şuan kesinleşti mi ben 50-70 km daha batılı bekliyorum ortalamalara bakıp
Siklon cuma sabahki çıktı ne görürsek %90 o gelir şuan da sıkıntı yerini bilmek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam silikonun yönü şuan kesinleşti mi ben 50-70 km daha batılı bekliyorum ortalamalara bakıp
Siklon cuma sabahki çıktı ne görürsek %90 o gelir şuan da sıkıntı yerini bilmek
İzmir de 20 cm olurmu abi lütfen cevapla
Hava da olur ama yağış anında birikim ihtimali var değerlendiririz yine..Cuma günü bi soru cevap yaparız
Cuma günü soru-cevap demiş hocamız.
Abartmadan sorularınızı sorun arkadaşlar..
Modellerin hepsi ayni ana fikirde bulustumu hala farkliliklar var mi
Pazartesi ve salı günü etkin kar bekliyorum İstanbul adına..
Kıyılar dahil mi?
Hocam hangi yaka daha şanslı yağış olarak
Arkadaşlar heryer kar görecek..Kar görmeyen yer kalmayacak..Önceki afet çıktılarını görüp kötü diyenler 20-30 cm beğenmiyorsa yapacak birşey yok.İstanbul sahil kesimi dahil 15-20 cm kar görecektir..
Hocam içimi ferahlattınız, ben bu kar açlığında kıyılar dahil 15 - 20 cm kar göreyim öpüp başıma koymak ne kelime öpmeye kıyamam =D
Kıyılar dahil mi?
Şuan ki tablo da evet.
Hocam iyi geceler , Balıkesir in kuzeyi bandırma ve hemen arkasında Manyas olarak deklerden etkilenir miyiz? -42 nin bize de bir avantajı olur mu ki , ve dek mekanizmasıni şuan ki modeller kar haritasında göstermiyor değil mi ?
Hocam vakit bulursanız Ordu merkez ile de ilgili tahminde bulunabilirmisiniz
Hocam yarin gündüz saat 1 den sonra Izmirden Kocaeliye yola çıkıcam bu saatlerde sorun yasarmıyım
Sistem istanbul batısı ve trakya hariç potansiyelli soğuk ve yağış ile geliyor..İstanbulun tamamı daha da iyi hale gelebilir 2.siklonun hareketine bağlı.Sistem de 2 atak olacak 2.si pazar akşamı itibari ile aktif olacak şu görüntüye göre sistemin gücüne göre hak edişi bu değil ancak yukarı seviye o kadar soğuk olacak ki bu tepki ve izobar a bağlı ufak iyileşme ile efsane de yaratabilir..şimdilik istanbul için sistemin ilk ayağı beklentilerin altında kalabilir 5 cm sahiller ve ortalama kuzey iç kesimler 10-15 cm olacak.Pazartesi takviyeleriyle bu sayılar artacak
Diğer bölgeler yarın
5cm mi hocam açıkçası beni hiç tatmin etmedi bu sistem