abi sistemin 2-3 gun oncekihaline dönme şansı var mı en azından pazartesi salı gününün
abi lutfen cevapla son
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturabi sistemin 2-3 gun oncekihaline dönme şansı var mı en azından pazartesi salı gününün
abi lutfen cevapla son
Ordu rakım 800 ne kadar kar alabiliriz
abi lutfen cevapla son
Stop ..
Hepsini tek mesajla toplasan ve sorsan olmaz mı Salih?
Her cevap verilene ilave ederek sormaya devam ediyorsun, olmuyor böyle.
Mola et artık.
Hocam ordu Fatsa sahil kesimi kaç cm alırım
Şubat ayı içerisinde ayın 10-11 gibi bir soğuk salınım olacağı yönünde emareler artıyor.Bunun üzerinde çalışıyorum ihtimaller artarsa buradan tekrar haber veririm şuan için sadece takipte kalalım ondan öncesinde beni heyecanlandıracak ciddi bir örtülü kar beklentim yok
Şubat ayı içerisinde ayın 10-11 gibi bir soğuk salınım olacağı yönünde emareler artıyor.Bunun üzerinde çalışıyorum ihtimaller artarsa buradan tekrar haber veririm şuan için sadece takipte kalalım ondan öncesinde beni heyecanlandıracak ciddi bir örtülü kar beklentim yok
Abi soğuğun izmire kar yapma şansı varmi
Abi soğuğun izmire kar yapma şansı varmi
Lütfen cevapla abi senden rica ediorum cografyaciburak
@Salihh Sen Böyle Yaparsan İzmire Kar Gelmez 🤣
Salih uzun görüntü de sert bir soğuk beklemiyorum izmir için
Burak hocam bati trakya kar gormedi..subat 8.9.10. sansimiz varmi kar acisindan. Tsk
Reis senin bu Sibiryaya karşı bitmiyen platonik Aşkın site içindekileri de derinden üzüyor yol yakınken dön bu iş zor :))
Burak hocam bati trakya kar gormedi..subat 8.9.10. sansimiz varmi kar acisindan. Tsk
Sıcaklıktan yana sorun olmaz avantajınız o yağış yakalamanıza göre olabilir onun dışında 8-9 ülke için de sistem beklentim yok.11-12 sine kadar kayda değer görüntü göremiyorum
Ayın 11 i ihtimali bugün itibari ile %30 lara çıktı
Ayın 11 i ihtimali bugün itibari ile %30 lara çıktı
Abi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
Abi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
%30 ihtimalle kar alır