Burak hocam nao artmış bi tık akşam batılama devam etmez mi ne dersiniz
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri)
-
-
Hocam hayırlı günler diliyorum. bu sistemde Bursa da şanslı illerden biri olacak mı ? güzel kar alır mıyız. teşekkürler.
-
Bahçelievler???
-
- Resmi Gönderi
biraz rahatsızım arkadaşlar sistemi göz ucu ile verilere bakabiliyorum , bugün taze çıktılar ile beraber cm işini sevmem ama en azından megakent yorumum şudur:
İstanbul ortalama 10-15 cm kar alacak. sahil kesimler min 10 cm alıp max seviyeler 50-60 cm olacak. bu aralıkta ilçe ilçe dek mekanizması alanına göre ölçümler değişebilir.
sistem geliyor keyfini sürün saygılar.
-
- Resmi Gönderi
bu arada cuma günü tatil olacaktır ama ağır kar şartarını cuma akşam saatlerinden sonra bekliyorum.
-
bu arada cuma günü tatil olacaktır ama ağır kar şartarını cuma akşam saatlerinden sonra bekliyorum.
Hocam sistem bozulmuş gözüküyor siz ne düşünüyorsunuz
-
- Resmi Gönderi
Hocam sistem bozulmuş gözüküyor siz ne düşünüyorsunuz
rahat ol
-
iç anadolu için durum hala vasat mı hocam
bir beklentiniz var mı
-
biraz rahatsızım arkadaşlar
Geçmiş olsun kar yağışı mikrobu kırar derler inşallah bu kar yağışlarıyla grip salgınları son bulur.
-
- Resmi Gönderi
iç anadolu için durum hala vasat mı hocam
bir beklentiniz var mı
en şanssız bölgelerden malesef
-
Hocam samsun için tahmininiz nedir
-
- Resmi Gönderi
karadeniz hattı istanbul dahil ben memnun olacğını düşünüyorum. sistemi artık bekleyip yaşama zamanı. gel gitler modeller de hala olacaktır ancak sapma oranı artık düşecek.kötü ihtimalle herkes 10 cm alır buna da çok şükür demek lazım. dek mekanizması cuma akşam ve cumartesi akşam aralığında kar birikintisini istanbul için sağlayacak.cuma iş çıkışı sıkıntılı olabilir. okullar zaten muhtemelen kapalı olacak.
-
karadeniz hattı istanbul dahil ben memnun olacğını düşünüyorum. sistemi artık bekleyip yaşama zamanı. gel gitler modeller de hala olacaktır ancak sapma oranı artık düşecek.kötü ihtimalle herkes 10 cm alır buna da çok şükür demek lazım. dek mekanizması cuma akşam ve cumartesi akşam aralığında kar birikintisini istanbul için sağlayacak.cuma iş çıkışı sıkıntılı olabilir. okullar zaten muhtemelen kapalı olacak.
Hocam öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kocaeli kıyı kesimi beklentiniz nasıl acaba ? Teşekkürler.
-
sıcaklık sıkıntısı var mı istanbul için?
-
- Resmi Gönderi
Hocam Edremit körfezinde 48 saattir kesintisiz devam eden yağmur az önce durdu. Her yer göl buradan marmaraya bol bol nem yolluyoruz. Saygılar. 🥳
-