Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Doğu karadenizde sahillerde 5 yükseklerde 15-20 cm yapar gibi

Hocam 5 ne ?

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Trabzon Beşikdüzü grapuel mi tam anlamadim ama toz şeklinde kar var çimenler hafif beyazladi devam ediyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Trabzon Beşikdüzü fena yağıyor tutuyor yerde

• Mgm kky koymuştu

• Ülkemizde yaşanan ve resmi verilere göre artık Türkiye'nin en yıkıcı ve en fazla can kaybı olan deprem olarak tarihte yerini alan bu felaketten dolayı Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu sebepten ötürü gelecek olan ne sisteme ne kar yağışına kendimi veremiyorum.o yüzden kısa bilgi vereyim,

geçtiğimiz sistemlerde samsun olarak beklenilen olmadı yüksek kesimler ve iç kesimler tahminim dogrultusunda gitti ancak cm bakımından yine tutarlı olmadı çünkü AB nin konumu sürekli oynadığı için son 12 saatte bile yağış farkı meydana çıktı şimdi bugün olarak bati ve orta karadenizde yoğun yağış olacak kiyilar yine sinirda iç ve yüksek kesimler yoğun kar yağışı alacak doğu Karadeniz yarın daha şanslı en azından sahillerde örtü olma olasılığı batıya göre daha şanslı yüksek kesimler ciddi kar yağışı alacak bu Karadeniz için mükemmel demek şu zamanda su kıtlığı çektiğimiz yerlere ilaç gibi gelecektir dağlardaki karlar.

Sağlıkcakla kalın

• Merhaba havalarınsesi üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancak sahildeyim biraz evvel kar ve bazen yağmura dönüyordu yağıyordu şimdi hiç yağmıyor bugünde çok yağmadı acaba tam olarak kar yağar mı yağarsa ne zaman yağar sizce.

• Resmi Gönderi

Merhaba havalarınsesi üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancak sahildeyim biraz evvel kar ve bazen yağmura dönüyordu yağıyordu şimdi hiç yağmıyor bugünde çok yağmadı acaba tam olarak kar yağar mı yağarsa ne zaman yağar sizce.

Bu gece kar yağışı görülecek ama sıcaklık sınırda olduğu için iyi bir birikim beklemiyorum. Yağışın yoğunluğuna bağlı kısa süreli örtü olabilir.

• Beşikdüzü sea effect 😎😎