Doğu karadenizde sahillerde 5 yükseklerde 15-20 cm yapar gibi
Hocam 5 ne ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğu karadenizde sahillerde 5 yükseklerde 15-20 cm yapar gibi
Hocam 5 ne ?
Hocam 5 ne ?
Sahil 5 cm
Trabzon Beşikdüzü grapuel mi tam anlamadim ama toz şeklinde kar var çimenler hafif beyazladi devam ediyor
Giresun/Merkez ince örtü
Trabzon Beşikdüzü fena yağıyor tutuyor yerde
Mgm kky koymuştu
Ülkemizde yaşanan ve resmi verilere göre artık Türkiye'nin en yıkıcı ve en fazla can kaybı olan deprem olarak tarihte yerini alan bu felaketten dolayı Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Bu sebepten ötürü gelecek olan ne sisteme ne kar yağışına kendimi veremiyorum.o yüzden kısa bilgi vereyim,
geçtiğimiz sistemlerde samsun olarak beklenilen olmadı yüksek kesimler ve iç kesimler tahminim dogrultusunda gitti ancak cm bakımından yine tutarlı olmadı çünkü AB nin konumu sürekli oynadığı için son 12 saatte bile yağış farkı meydana çıktı şimdi bugün olarak bati ve orta karadenizde yoğun yağış olacak kiyilar yine sinirda iç ve yüksek kesimler yoğun kar yağışı alacak doğu Karadeniz yarın daha şanslı en azından sahillerde örtü olma olasılığı batıya göre daha şanslı yüksek kesimler ciddi kar yağışı alacak bu Karadeniz için mükemmel demek şu zamanda su kıtlığı çektiğimiz yerlere ilaç gibi gelecektir dağlardaki karlar.
Sağlıkcakla kalın
Merhaba havalarınsesi üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancak sahildeyim biraz evvel kar ve bazen yağmura dönüyordu yağıyordu şimdi hiç yağmıyor bugünde çok yağmadı acaba tam olarak kar yağar mı yağarsa ne zaman yağar sizce.
Merhaba havalarınsesi üyeleri hayırlı akşamlar Giresun/Bulancak sahildeyim biraz evvel kar ve bazen yağmura dönüyordu yağıyordu şimdi hiç yağmıyor bugünde çok yağmadı acaba tam olarak kar yağar mı yağarsa ne zaman yağar sizce.
Bu gece kar yağışı görülecek ama sıcaklık sınırda olduğu için iyi bir birikim beklemiyorum. Yağışın yoğunluğuna bağlı kısa süreli örtü olabilir.
Trabzon Besikduzu coşuyor yerler bembeyaz
8 Subat 2020 güzel maşallah, gözünüz aydın
Beşikdüzü sea effect 😎😎
Yine tüm Trabzona yağmış benim olduğum yer hariç 😢
Trabzonun batisina ve doğusuna iyi yağdı
Saadet seni Rusya yada kanada göndersek belkide oraya bile kar yağmaz😊