altımız dolu gibi sanki
Dedim ya kral alttan az çok kırıntı gelir. Bir kırıntı bizi ne yaptı gör bak gerisini sen düşün. Güneyden biraz gelirse daha iyi olur. Gelme ihtimali var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaltımız dolu gibi sanki
Dedim ya kral alttan az çok kırıntı gelir. Bir kırıntı bizi ne yaptı gör bak gerisini sen düşün. Güneyden biraz gelirse daha iyi olur. Gelme ihtimali var
İnşallah bu yağış durmadan yağar yarına kadar
İnşallah bu yağış durmadan yağar yarına kadar
Yok 1 saate durur ama aralıklı devam eder gibi. Radar eğer güneyden desteklerse çok iyi olur
tokat adına çok sevindim bizde sans yok ne yapalım
Sabaha karşı 3 gibi
çok kötü oldu bizim merkez yine yokları oynadık.15 km içerisi yıkılmış durumda.
Can abi biz yarın birseyler gorebilirmiyiz
CAN Zonguldakli67 Izlanda Eren Ömer Ne demek bu
CAN Zonguldakli67 Izlanda Eren Ömer Ne demek bu
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
Konumumda kar yagisi hafif hafif basladi
Gençler Tokatli6060 Berkayucurum60 radar ne durumda anlatın bakalim. Güneyden bir şeyler iner mi tepemize
Semih Ö. doldurmuşsun sayfayı yine çifter çifter atmışın resimleri temizleyiver Bi zahmet?
Bence bati karadeniz sabah uyaninca yogun kar alir
Bence bati karadeniz sabah uyaninca yogun kar alir
Deniz suyu sıcaklığı 12 derece. Kar olup alması lazım sahillere
Eren samsun olarak yarın kar alma şansımız varmi
Gençler Tokatli6060 Berkayucurum60 radar ne durumda anlatın bakalim. Güneyden bir şeyler iner mi tepemize
Hocam yağış hafifledi ama kısa sürede iyi tuttu yerler inşallah güneyden gelen kütle Tokat'tan gitmez 2-3 gün :'D