- Resmi Gönderi
Cok can kayıpları var sanırım..15 deniliyor ama bir kaç video görüntüsü korkunç..Zeminde yaşayanların kaçma şansları ne derece bilemeyiz.Uyari yapıldıysa sel geliyor diye amenna değilse
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCok can kayıpları var sanırım..15 deniliyor ama bir kaç video görüntüsü korkunç..Zeminde yaşayanların kaçma şansları ne derece bilemeyiz.Uyari yapıldıysa sel geliyor diye amenna değilse
Sinop Ve Kastamonu'ya 2 günde düşen yağışlar
Can kaybı 27 deniliyor ama çok daha fazla büyük ihtimalle umarım kayıplar sağ olarak bulunur ama duyduğum rakamlar beni dehşete düşürdü allah yardımcımız olsun bir an evvel atlatırız bu durumu umarım. Ülkemizde son zamanlardaki afetlerin boyutunda artış var dünya genelinde aslında artış var küresel ısınmanın bu yıkıcı etkilerini maalesef her yıl daha sert şekilde hissedeceğiz gibi duruyor. Öyle ki karadenizde bir tropikal siklonun modellerde bu kadar gösterilmesi bile bunun bir etkisi ancak şuanda gözükene göre karadenizin kuzeyini vuracak gibi hala net değil.
Artvin Yusufeli ilçesine özel uyarı yaptı MGM, hayırlısı olsun inşallah.
Rizede durum tehlikeli çayelinde dereler taşıyor diye duydum
Samsun'da aşırı kuvvetli yağış var
Trabzon 'un Taşlı yaylasında elma büyüklüğünde dolu yağmış .
Artvin kemalpaşadayım ilk defa bu mevsimde fındık büyüklüğünde doluya şahit oldum az önce yayla falan değil direk sahil ilçesi video atılıyorsa galeriye video atarım Allah sonumuzu hayır etsin
Artvin kemalpaşadayım ilk defa bu mevsimde fındık büyüklüğünde doluya şahit oldum az önce yayla falan değil direk sahil ilçesi video atılıyorsa galeriye video atarım Allah sonumuzu hayır etsin
Atılıyor ve atmışsın da abim..Eline emeğine sağlık.
Allah afetinden korusun hepimizi.
sarpuli2 eline sağlık.
Allah afet yaşatmasın sarpuli2
Yakın zamanda karadeniz kıyılarını vuracak bir kütle geliyor. Yalnız kıyılardan ileri gidebilirmi , pek zannetmiyorum.
Son 2 saattir sağlam yağış aldık öyle böyle değil son zamanlardaki kısa vade 3 saatlik periyotta iyi yağış gerçekten 15-25 mm arası
Sinop’un Batısında Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece ve Cuma (20.08.2021) sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların başta batı ilçeleri (Ayancık, Türkeli ve Erfelek) olmak üzere yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 19.08.2021 23:30-20.08.2021 10:00 Bartın’ın Doğusu ve Kastamonu’nun Kıyı Kesimlerindeki YEREL Aşırı Yağışlara Dikkat!
Önceki tahmin ve uyarılarımıza ek olarak; meteoroloji radarı ve otomatik gözlem istasyonlarından alınan verilere göre 20.08.2021 01:30 itibariyle toplam yağış miktarları İnebolu (Kastamonu)’da 135, Kurucaşile/İlyas Geçidi(Bartın)’nde 96, Cide (Kastamonu)’de 58, Bozkurt (Kastamonu)’da 55 kg/m2 olarak gerçekleşmiştir. Toprağın doymuş halde olduğu yerlerde yağışlar sabah saatlerine kadar aralıklarla YEREL olarak kuvvetli olmaya devam edeceğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, heyelan, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 20.08.2021 01:30-20.08.2021 07:00