- Resmi Gönderi
Buyursunn gelsin başkan.
Ben olsam gelmesin derdim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuyursunn gelsin başkan.
Gidene kal denilmez
Gönül bu doymak bilmez
Varmışım, yokmuşum ben kime ne.
Orhan Gencebay.
Zaten artık yağmuruda zar zor buluyoruz buda gelmesin dio ya?
Gidene kal denilmez
Gönül bu doymak bilmez
Varmışım, yokmuşum ben kime ne.
Orhan Gencebay.
Zaten artık yağmuruda zar zor buluyoruz buda gelmesin dio ya?
Geldiğinde zonguldagin şu ilçesinde sel yaşandı,dere taştı,ağaçlar devrildi,su hortumu oluştu,iri taneli dolu yağdı haberleri görmeyiz inşallah ?
Doğu karadeniz de yine yıkıcı yağışlar gözlemlenecek
Geldiğinde zonguldagin şu ilçesinde sel yaşandı,dere taştı,ağaçlar devrildi,su hortumu oluştu,iri taneli dolu yağdı haberleri görmeyiz inşallah ?
Kanka bak onu doğru dedin. Merkezde alt yapı çalışmaları var şimdi yetiştiremezlerse fena denizle bir olur merkez
Bende ufak ufak yerimi alayım artık
Bende ufak ufak yerimi alayım artık
Aynen kardeşim forumda karadenizliler çok olduğu için merakla bekliyoruz tahminlerini?
Öncelikle arkadaşlar bu hafta sonu kar görmek için yaylara filan çıkmaya kalkmayalım? bu durum doğu karadeniz için bile 1700+metreler için vardır kendinizi yormayın boşuna
Öncelikle arkadaşlar bu hafta sonu kar görmek için yaylara filan çıkmaya kalkmayalım? bu durum doğu karadeniz için bile 1700+metreler için vardır kendinizi yormayın boşuna
Şimdi Rizede olmak vardı ?
Şimdi Rizede olmak vardı ?
Rizede ben 1000 metre üzerinde yaşamam işkence ama 700-800 metrelik köyleri efsane
Düzceden kastamonuya olan kısımda yağış oranı ciddi azaldı. Çok üzücü bölgesel 10-15 dakka etkili sağanaklar görülebilir, ama bu beni
Üzdü bolu da olan biri olarak
Eren 'in nazarı değdi.
Kışın bizim bölgemiz şov yapıyor zaten hem yağış hem sıcaklıklar olarak ondan fazla takılmayın bunlara?