Burda çok hafif yağıyor 120 rakım
23e kalmaz artar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurda çok hafif yağıyor 120 rakım
23e kalmaz artar
Burda örtü yapmaya başladı bile. Tüm karadenize nasip olur inşallah...
şu an ben bilecik mobeselerini izleyip kendimi avutuyorum
şu an ben bilecik mobeselerini izleyip kendimi avutuyorum
Sabır sıranı beklemektir
çok güvendiğim bi hocamdan bilgi aldım orta akdenizden gelen siklon batı karadenizden gelen cepheyle çakışacak dedi tokat kayseri sivas çevrelerinde yoğun kar yapacak 50 cmye varan kar dedi Halitaydemir Berkayucurum60
çok güvendiğim bi hocamdan bilgi aldım orta akdenizden gelen siklon batı karadenizden gelen cepheyle çakışacak dedi tokat kayseri sivas çevrelerinde yoğun kar yapacak 50 cmye varan kar dedi Halitaydemir Berkayucurum60
inşallah öyle olur hocam ne diyelim acaba burdaki değerli hava tahmincileri de doğruluyor mu ??
Bunu uzmanlar da yorumlasın kral etiketliyelim. CAN Sinan Zonguldakli67 Eren ve diğerleri
şuan burda karla karışık yağmur var baya yoğun bir yağış
Ben bölge hakkında yorumumu yaptım arkadaşlar eğer bölgeniz hakkında çok güvendiğiniz (sitede başka tahmincilerin reklamını yapmak yasaktır) tahminci bilirse onu takip edersiniz. Biz bilirsek bizde kalırsınız. Sıkıntı yok
Ben bölge hakkında yorumumu yaptım arkadaşlar eğer bölgeniz hakkında çok güvendiğiniz (sitede başka tahmincilerin reklamını yapmak yasaktır) tahminci bilirse onu takip edersiniz. Biz bilirsek bizde kalırsınız. Sıkıntı yok
he yok abi merak ettimde ondan sordum böyle birşey var mı diye
Özellikle Tokat için en kötü senaryoyu kullandım bu arada. Daha iyi senaryolarda her yerde ince bir örtü görmeniz yüksek ihtimal. Ama biz garantici olalım
Hocam size ve diğer hocalarımıza guvenmeseydik başka forum sitelerine kaçardık. Size güveniyoruz ki burdayiz. İsim verilmiş sonradan gördüm ama bu tahmin ne kadar doğru olabilir siz uzmanlardan dinleyelim dedik. Bilgi alışverişi önemli..
Bizde çok güvendiğimiz tahminleri %90 tutan CAN hocamızı takip ediyoruz.
Bizde çok güvendiğimiz tahminleri %90 tutan CAN hocamızı takip ediyoruz.
can hocanın tahmini görmemiştim
Boşu boşuna sistem bekledik
Yarin aksam sevineceksin merak etme bu saatlerde yerde örtü bile olabilir