- Resmi Gönderi
Tüm Karadeniz kar alacak ama 10 cm ama 20cm ama 30 cm yada daha fazla. Unutmamak gerekir ki hiç de alamayabilirdik. Herkes nasibine ne düşerse şükretmeli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüm Karadeniz kar alacak ama 10 cm ama 20cm ama 30 cm yada daha fazla. Unutmamak gerekir ki hiç de alamayabilirdik. Herkes nasibine ne düşerse şükretmeli
Samsunlu arkadaşlar tam olarak neyi beğenmiyorsunuz ? 70 cm diyor farkında mısınız ? Batıladı batıladı denilen bir güncellemede oluyor bu. E252BDF1-45BF-4D1E-98AA-09D50465D2C4.png
Samsunlu arkadaşlar tam olarak neyi beğenmiyorsunuz ? 70 cm diyor farkında mısınız ? Batıladı batıladı denilen bir güncellemede oluyor bu.
16 ocak sisteminde de gfs 40cm diyordu 2cm tuttu onemli olan ecmf bu diyagrama pek guvenmiyorum hocam
16 Ocak sistende ecmwf kar göstermemişti zaten. Ama bu sistemde tüm modeller mutabık karadeniz açısından cm fark eder ancak örtü gösteriyor. Hem de hafife alınmayacak kadar.
16 Ocak sistende ecmwf kar göstermemişti zaten. Ama bu sistemde tüm modeller mutabık karadeniz açısından cm fark eder ancak örtü gösteriyor. Hem de hafife alınmayacak kadar.
Kesinlikle haklisiniz o yüzden bu sistemden baya ümidim var en az 25cm falan civari
Tüm modelleri takip edeceğiz 1 2 gün daha sabır. Şu bir gerçek ki güzel kar alacak bölge boydan boya.
Karadeniz içinde güzel bir güncelleme oluyor
168h dan sonra ateş serbestt tüm karadeniz için ?
Hem de ne güncelleme
Atlantikten baskı olmasaydı bölge ağlama duvarına dönerdi. Ucuz yırttık
Güzel gidiyor hadi bakalım
Karadenizdeki Ab batıdan gelen sistemlerde ne kadar kötü etkilediği görmüş olduk doğu karadeniz olarak yine şaşırtmadı 2015 yasagicaz soğuk ile yağış çakışmayacak sabah son şansımız
hocam anlaşılan bu bu akşam olacak güncelleme ve yarın ki güncellemeler durumu belirleyecek dimi
hocam anlaşılan bu bu akşam olacak güncelleme ve yarın ki güncellemeler durumu belirleyecek dimi
Aynen öyle yarın sabah çok önemli dogulamasi lazım çok batıda sistem. giresun şanslı güzel yağış olacaktır ama trabzon rize Allaha emanet birazcık daha batılarsa hiç kar alamayabiliriz
Neyse hakkımız onu alırız
Gidip başka bölgedeki insanlar gibi ağlayacak deiliz ya ağlayarak sistem getirenler var
Orta karadeniz korkmasına gerek yok
Batı karadeniz zaten belli bu sene onların oldu
samsun icin guzel diyorsunuz fakan 16 subattan sonra yagislar samsuna azaliyor ?
Zaman neyi gösterir bakalım.Yagis ve soğukları alalım hiç beklenmeyen anı salınım ve hava hareketliliği bizleri ters köşe yapabilir.
Son sistemde kim ne beklerdi,ne oldu?
Hep yazıyorum yine yazayım.Adi üstünde "hava" rüzgar nereye o oraya.
Yurtta güzel yağışlar olsun inşaallah