GÜZEL BEYAZ GÜNLER GÖRECEĞIZ ARKADAŞLAR ❄❄❄❄❄❄❄
Aksam kabustu resmen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGÜZEL BEYAZ GÜNLER GÖRECEĞIZ ARKADAŞLAR ❄❄❄❄❄❄❄
Aksam kabustu resmen
Hersey güzel olacak
Aksam kabustu resmen
Sabaha düzelecek inşallah az kaldi hatta sistemin krali biz olacagimiza çok inaniyorum nedense o sene bu sene
Bu sinerji alıp konduracak tepimize işte hayırlısıyla.
Karadedeniz sayfası örnek olmaya devam ediyor.Herşey nasip arkadaşlar.
Bu sistemin asıl hali ya yarın ya da Cuma günü gösterecek kendini
Hocam bizi yemlemiyorsunuz değil mi?
Hâşâ üstad öyle şey mi olur? Size karşı emeğinize karşı yapılan büyük saygısızlık olur. Bu sene kar yağmasını çok istiyorum. Yaza düğünüm var doğup büyüdüğüm mahallemden çıkıp gideceğim ? kar aşığı biri olarak burada çocukluğumda yaşadığım kar sevincini 30 yaşında son defa yaşamak istiyorum. ? trabzon akçaabatta yaşıyorum orta mahallede. burada kar yağınca herkes bizim mahallemize gelir genci yaşlısı yüzlerce kişi belkide. Yapılan dev kardan adamlar peşi sıra poşetle kaymalar çeşitli oyunlar inanın sabahlara kadar. Amacım sürekli aynı soruları size yöneltip cevap bekleyip siz emek verenleri bunaltmaktansa kendi adıma bazı çıkarımlar yaparak az çok sorularıma cevap bulabilmek. Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın ??
İlginden açıklamandan dolayı teşekkür ederim ? anladığım aslında olması düşük olan yaşayabilecek olduğumuz en kötü senaryolardan bir tanesi herhalde. İnşallah sistem senaryo kötüye gitmezde hevesimiz kursağımızda kalmaz.
İlginden açıklamandan dolayı teşekkür ederim ? anladığım aslında olması düşük olan yaşayabilecek olduğumuz en kötü senaryolardan bir tanesi herhalde. İnşallah sistem senaryo kötüye gitmezde hevesimiz kursağımızda kalmaz.
Hocam en kötüsü değilde Orta halli diyelim
Şöyle de diyebiliriz model bir veri ile 50 olasılık çıkarıyor eps de ortalaması kelebeğin kanat cirpmasi bile atmosferde değişikliğe neden olduğunu söyler metoroloji bilim adamları
Hocam en kötüsü değilde Orta halli diyelim
Şöyle de diyebiliriz model bir veri ile 50 olasılık çıkarıyor eps de ortalaması kelebeğin kanat cirpmasi bile atmosferde değişikliğe neden olduğunu söyler metoroloji bilim adamları
İnşallah daha iyiye gider senaryolar. Siz model yorumlayanlarıda işi zor vallahi ? allah gönlümüze göre versin diyelim o zaman.
İnşallah daha iyiye gider senaryolar. Siz model yorumlayanlarıda işi zor vallahi ? allah gönlümüze göre versin diyelim o zaman.
Çok zor ama keyifli CAN hocamı takip edin mükemmel yorumlar ben çok şey öğrendim ondan
bolgemiz uyuyormu
Bilgileriniz için teşekkür ederim.Bende harita yorumlamak istiyordum bu siteyle karşılaştım gerçekten çok bilgili kişiler var ve yardımcı oluyorsunuz umarım bende ilerleyen zamanlarda bunları öğrenebilirim
kimse uyumuyorda suan gergin bir güncelleme var
Doguluyor