O güncelleme saat 22 de değil mi
21 de kardeşim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO güncelleme saat 22 de değil mi
21 de kardeşim
O güncelleme saat 22 de değil mi
Gece 00:30da
21 de kardeşim
1 saat sonra demek ki ECMWF güldür bizi
Soçide ab bitirdi bizi adamlar 1bucuk metreye oynuyor bı ab sistemin içine etti Trabzon ve doğusu olarak
Samsun yine 1 metre üstü kar yağışı alıyor GFS e göre
ECMWF nasıl verecek acaba sonra da GFS gece güncellemesi olur ve yarın belirleyici gün olur Doğu Karadeniz için
Doğu karadeniz hariç hemen hemen her yerde yağacak biz sosyal platformlardan seyredeceğiz kısmet değilmiş
Ya ben anlayamıyorum birisi gelip yağacak diyor birisi gelip yağmayacak diyor umutlarım da karıştı, olasılıklar belli değil mi?
Ya ben anlayamıyorum birisi gelip yağacak diyor birisi gelip yağmayacak diyor umutlarım da karıştı, olasılıklar belli değil mi?
Hocam siz herkesin dediğine bakmayın. Fevzi Burak hocamız, can hocamız, efsane semih hocamız, coğrafyacı Burak hocamız var en doğru bilgiyi onlardan alabilirsiniz ?
Samsun Terme kaç cm alır
Daha GFS çok takla atar bir guncellemede ne kadar fark etti cumartesiye kadar takibe devam edeceğim ben şahsen
Bati karadenizde kar miktari azaldi mi ? 32 cm yaziyor haritada
Gefsde azaltmış gibi GFSden şovlar
Burada şu anda hangi şehir kaç cm kar alır gibi sorulara cevap vermek mantıksız. Her güncellemede miktarlar ya çoğalıyor ya azalıyor. Tahmincilerimizin dediklerini dikkate alalım. Üyelerimizden ricam emin olmadıkları hususlarda yorum yapmaktan kaçınmalıdırlar.
Trabzon tarafındaki ab nereyi nasıl etkiler acaba ben anlamıyorum da o konulardan ?