- Resmi Gönderi
Gfs hem öğle hem akşam
Ecmwf sabahtan daha iyi şekilde geldi.
Yarın akşam az çok bir şeyler belli olur. Şu an ne çok sevinin ne de çok üzülün ama dünki görüntülerden sonra gayet güzel. Tüm bölge geneli kar alacak şu görüntülerde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs hem öğle hem akşam
Ecmwf sabahtan daha iyi şekilde geldi.
Yarın akşam az çok bir şeyler belli olur. Şu an ne çok sevinin ne de çok üzülün ama dünki görüntülerden sonra gayet güzel. Tüm bölge geneli kar alacak şu görüntülerde.
Kardesim begenmemekle alakası yok bn 10 cm kar alsam yeter kar haritası sadece fikir verir belkide daha çok yağar bilemeyiz onu kastettim
Beyler birbirinizle atışmayın. Herkes sakin olsun. Mesaj silmek zorunda bırakmayın yöneticileri. Kar haritasında gördüğünüz cm ler %100 olacak diye bir kesinlik yok. Birbirimize sataşarak cm yükseltemiyoruz Malesef
Bende tam bunu demek istedim
İcon bile Samsun'a 40cm vermis
240h öyle bir çıktı verdi ki bu önümüzdeki çerez olur çerez.
Bir samsunlu samsunda yaşadığını bilerek şu son tablolara göre alacağı kar miktarını az görüyorsa ne diyeyim samsunda en son bu kadar kar miktarını ne zaman gördünüz ?
Batı karadeniz bütün güzellikler sizinle sizde hatrı sayılır kar alacaksınız doğu karadenize de güzel kar verdi soğukları daha erken soktu sabaha göre arkadaşlar herkes ufaktan rahatlamaya başlayabilir
240in kar haritasi varmi
Benim yorumum da kötü birsey yok kimse boşuna kizmasin
Bakalım Gece güncellemesinde GFS ECMWF ile mutabıklaşacak mı yarın da belli olur ne olup biteceği
B.karadeniz yagislari iyice kismis ne denirki
Nerden nereye desek daha doğru olur tabi resmen yıprattı model takibi
Semih Ö. bu şekilde attığın son msj olsun bu. Birdaha batıkaradeniz de yağış uçmuş, kısmış gibi yorumlarda bulunursan cezai işlem uygulayacağım.
Batı Karadeniz azalttı Doğu Karadeniz arttırdı sistem o zaman bir tık daha Doğuya kaydı diyebilir miyiz Semih Ö.
hayırli geceler arkadaslar ecmwf nin son guncellemesi Giresun icin iyi mi?
hayırli geceler arkadaslar ecmwf nin son guncellemesi Giresun icin iyi mi?