ecmwf diyagram linki atarmisiniz
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
hayırli geceler arkadaslar ecmwf nin son guncellemesi Giresun icin iyi mi?
Kar Haritası 60-75 cm verdi sence
-
Eps ve gefs kar haritaları arasında büyük ölçüde mutabakat var gibi görünüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi yine şükürler olsun bundan sonra umarım atmosfer beklentileri yerine getirir tek temennim o modellerde hala tam mutabakat yok gibi 20 cm oynama var ortalamada bile olumsuz olarak anlaşılmasın bu yorumum
-
İyi yine şükürler olsun bundan sonra umarım atmosfer beklentileri yerine getirir tek temennim o modellerde hala tam mutabakat yok gibi 20 cm oynama var ortalamada bile olumsuz olarak anlaşılmasın bu yorumum
Hocam ben de GFS Gece güncellemesi ya da gün içindeki herhangi güncellemede ECMWF ile mutabıklaşır diye düşünüyorum ama mutabıklaşmayabilir de
-
Hocam ben de GFS Gece güncellemesi ya da gün içindeki herhangi güncellemede ECMWF ile mutabıklaşır diye düşünüyorum ama mutabıklaşmayabilir de
Hocam konumum adına aradaki fark yinede büyük birisi çok fena yanılacak yine ECMWF ile GFS 17 Ocak sistemi adına da böyle olmuştu kazanan ECMWF olmuştu tabi o daha az vermiş ortalamada Ben GFS gibi olmasını isterim lakin ECMWF yine bu sistemi konumum adına bilecek gibi GFS bol keseden sallıyor umarım yanıltır beni
-
mgm her yere kky vermiş ama ecmwf den veri alıyorlar neden böyle
-
- Resmi Gönderi
Mgm vade yaklaştıkça verir, kyk vermesi çok normal şu an. Ecmwf’in sabah güncellemesine göre günceller kendisini. Bildiğim kadarıyla.
-
Arkadaşlar mgm'nin günlük haftalık saatlik her herneyse tahminlerine bakmayın, bakacaksanız da genel anlamda fikir edinmek için bakın rica ediyorum sizden. Adamlar saatlik tahminine 8 derecede kar koyuyorlar. Mgm'yi anlık radar ve uyarıları için takip etmenizi öneririm sadece.
-
Kimsede ses yok karadeniz
-
- Resmi Gönderi
150h ye kadar ordunun doğusundan sonra biraz can sıkıcı. Takibe devam.
-
Fevzi Burak hocam samsun 102h dan sonra sicaklik sikintisi cekmez dimi?
-
150h ye kadar ordunun doğusundan sonra biraz can sıkıcı. Takibe devam.
Hocam Samsuna soğuk ayin kacinda giriyor
-
- Resmi Gönderi
Hocam Samsuna soğuk ayin kacinda giriyor
Saf kar yapacak değerler 108h den sonra giriyor gibi düşünüyorum
-
Samsuna verilen total snowu her türlü 2 ye bölün soğukla çakışmama ihtimaline karşı ona rağmen güzel örtü oluşuyor tabiki şansta lazım dekler de var işin içinde
-