- Resmi Gönderi
Vade uzun oralara çok takılma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVade uzun oralara çok takılma
Hepimizi tatmin edecek kadar yağması dileğiyle.
İnşAllah.
aha sanki harekete geçti bize doğru o kadar heyecanlıyım ki öylede görmüş olabilirim biri beni onaylasın ya da reddetsin
aha sanki harekete geçti bize doğru o kadar heyecanlıyım ki öylede görmüş olabilirim biri beni onaylasın ya da reddetsin
O gelirse var ya bu konu yıkılır
şu an güncelleme mi var ne demek istedin anlamadım
Bitmek üzere
Gfs gece güncellemesi vardı. Son saatleri güzel görüntüler çıktı onu kastediyordu.
Google amca hizaya gelmiş sıra cimri mgm de bu arada Samsun için hicbir modelde problem gozukmuyor Fevzi Burak hocam sabah güzel haberlerinizi bekliyoruz hayirli geceler KARADENIZ
Soğuklar çıkacakken bu sefer dönmüş , dün akşam ki güncellemeye göre daha iyi dönmüş san ki
ECMWF nin öğlen güncellemesi önemli olan o ona göre sistem bugün akşama kadar tam şekline kavuşabilir
doğu karadenizden çıkamadı resmen kaldı soğuklar ayın 21inde 07 saatinde halen kar gözüküyor orta ve doğu Karadeniz için
21 inde soğuklar tıkandı doğu karadenizde çıkamadı 22 gecesi halen doğu karadenizde soğuklar ilginç bir görüntü
96h dan sonra sicaklik icin cok sınırda gibiyiz 120h e kadar orta karadeniz için inşallah sıkınti cekmez onlar -10 ve -12 dir eger -8 ise kky
ECMWF güncellemesi önemli
ECMWF güncellemesi önemli
Çok degisecegini zannetmiyorum istikrara baglayinca 3 4 sefer ayni cikiyor hep o