bugun koymaz mı kar
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Samsun olarak güzel kar alacağız allahın izniyle
-
- Resmi Gönderi
Yakın vade için batı karadenize yoğun kar ikonu koyabilir. Orta ve uzun vade için orta karadeniz için kar doğu karadeniz için kky koyabilir.
-
Samsun Terme kaç cm alır
-
Trabzon Merkezde kar ne zaman başlar??
-
CAN Hocam haritalı çalışmanız olacak mı? Hayatı durma noktasına getiren kar şeridini sizden de görelim
-
- Resmi Gönderi
Can hocamıza sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
-
ECMWF güzel vermiş bakalım harita bitmeseydi iyiydi yalnız en heyecanlı yerinde bitti
gelmesi muhtemel, sıcaklar onu bize indirir diye düşünüyorum siz ne dersiniz Pandora
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz hazırmııııııı!
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Karadenizin asaletine yakışır bir güncelleme olsun ozaman??
-
Karadenizin asaletine yakışır bir güncelleme olsun ozaman??
hocam 22 sinden sonra italya tarafından tırmanan sıcak hava soğukları bize indirir diye düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
Önce önümüzdeki balık
-
- Resmi Gönderi
hocam 22 sinden sonra italya tarafından tırmanan sıcak hava soğukları bize indirir diye düşünüyorum
İşte sadece düşüniyruk?
Hele şu sistemi Bi yaşayalum ula ?
-
İşte sadece düşüniyruk?
Hele şu sistemi Bi yaşayalum ula ?
hocam önimuzdeki sistemi yağdurduk sayilur ben buyük baluğa yöneldum istemeden daa
-
- Resmi Gönderi
hocam önimuzdeki sistemi yağdurduk sayilur ben buyük baluğa yöneldum istemeden daa
Allahın izni ile onuda alacağız inşallah. Kar yağarken o sistemide takip edeceğiz ?
-