Bunu yazarken neye göre yazdığını da belirt ya da resimle şekilde paylaş. İnsanları olumlu ya da olumsuz bir beklentiye sokma.
Hocam paylaştı da nasıl 2-3-4 günde o kadar oldu onu çözemedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunu yazarken neye göre yazdığını da belirt ya da resimle şekilde paylaş. İnsanları olumlu ya da olumsuz bir beklentiye sokma.
Hocam paylaştı da nasıl 2-3-4 günde o kadar oldu onu çözemedim
arkadaşlar birazdan genel bir değerlendirme yapacağım bölgemiz adına çok heyecanlandırdı beni ecmwf
Hocam Amasya-tokat -corum civarını da yorumlarsanız çok iyi olur. Kıyılar çok iyi kar alacak bu kesin. Iç kesimler ne olur?
Fevzi hocamız bölge değerlendirmesini yapacaktır.
Yine ek olarak sorularınızı RE: #ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap konusundan Can hocamıza sorabilirsiniz.
Bu sistem sondan kıstı biraz da 26-27 sinde GFS ye benzeyen durum varmış ona mı ekliyor arkadaş
Samsun'un çeşitli ilçelerinden kar haberleri gelmeye başladı merkeze de gelir herhalde
Selamun aleykum Tokat hakkında ne düşünüyorsunuz rakım 670 teşekkür ederim
Selamun aleykum Tokat hakkında ne düşünüyorsunuz rakım 670 teşekkür ederim
Aleyküm selâm
Samsun'un çeşitli ilçelerinden kar haberleri gelmeye başladı merkeze de gelir herhalde
0 rakimdayim 25 rakim uzerimizde kar yagiyor şuan
trabzon için ne düşünüyorsunuz
Samsun -Ordu - Giresun çok güzel kar alacak. Trabzon - Rize tarafları da verilenden daha fazlasını alacaktır.
Arkadaşlar hayırlı olsun bulunduğum konuma an itibariyle kar yağışı başladı ama çok hafif
Arkadaşlar hayırlı olsun bulunduğum konuma an itibariyle kar yağışı başladı ama çok hafif
Ben baktim fakat hicbir sey gozukmuyor hangi mahallede oturuyorsun ilkadim ?
trabzon için ne düşünüyorsunuz
RE: #ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Burdan sorarsanız cvp alabilirsiniz.
Atakum 100rakimdayim kky kar başladı
Şöyle atsam anlarmisiniz arkadaşlar
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bu hangi site