ne??? Arkadaşlar birşey hakkında kesin bilginiz yoksa yanliş bilgi verirsiniz
Yok ben zaten Trabzonluyum o yüzden dedim Trabzonlu Giresunda yaşıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturne??? Arkadaşlar birşey hakkında kesin bilginiz yoksa yanliş bilgi verirsiniz
Yok ben zaten Trabzonluyum o yüzden dedim Trabzonlu Giresunda yaşıyorum
Her gelen sistem aynı mı? Rekor kırıldığı zamanki sistem nasıldı? Muhtemelen orta ve doğu karadeniz sistemiydi direk denizden geldi bulunduğun noktada o kadar kar yaptı. batıdan doğru gelen sistemden trabzon içte kaldığı için çok çok iyi bir kar almaz ki zaten doğal limandır. Akçaabatta zeytin oluyor kardeşim. Konumundan dolayı tipik akdeniz ikimine yakındır içte kaldığı yani yoroz kestiği için.
Evet dediğin yomra arsine kadar doğru KARADENİZ AB ve yoroz etkisi ama sürmene ve doğusu trabzon merkez gibi degerledirmeyelim
ilk sistem batıdan ikinci sistem denizden geliyor ecmwf 24h şeklinde yayınladığı için anlaşılmıyor gfs den farkedebilirsiniz
ilk sistem batıdan ikinci sistem denizden geliyor ecmwf 24h şeklinde yayınladığı için anlaşılmıyor gfs den farkedebilirsiniz
ayın 19 undan mı bahsediyorsun?
hocam artik sistem hayirli olsun diyebilir miyiz orta ve bati karadeniz için ? Fevzi Burak
Evet
Evet
ikinci sistem evet denizden geldiği görünüyor ama bakalım gelecek mi
Asıl yağışı doğu karadenize 2.dalga bırakacaktır
ikinci sistem evet denizden geldiği görünüyor ama bakalım gelecek mi
O gelmesse doğu karadeniz sahilleri max 10 cm
O gelmesse doğu karadeniz sahilleri max 10 cm
işte bende hep ondan çekiniyorum belli olmaz bakarsın sistem uçup gitmiş
hocam artik sistem hayirli olsun diyebilir miyiz orta ve bati karadeniz için ? Fevzi Burak
evet yağışlar biraz oynayabilir sadece
Batıdan gelen yağışlar güçsüz ve etkisi az olacak 2.dalga doğu karadeniz odaklı olup tatmin edici örtüyü oluşturacaktır
işte bende hep ondan çekiniyorum belli olmaz bakarsın sistem uçup gitmiş
Modeller mutabık diyebiliriz ama vade uzun hala dünden bugüne ne kadar değiştiği gördük çekinmekte haklısın yani
kar haritasında değişmeyen tek şey Samsun
Samsunda Çarşambadan sonraki perşembe cuma cmt günleri kar yağışları yoğun mu olucak yoksa hafif mi olucak yani olan örtünün üzerine kaç cm katabilir Fevzi Burak Hocam