Tokatli6060 ecmwf sistemi 1 günlük yapmış. 16si tam gün yağışlı 17si 12den sonra uçuyor sistem.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Gfs , Ecmwf arasından kararsızlık var hala. Gfs doğu karadenizi güldürürken ecmwf böyle bir görüntü vermedi.
-
Samsun için sistem 2 gunmu
-
Samsun için sistem 2 gunmu
hayır
-
Gfs , Ecmwf arasından kararsızlık var hala. Gfs doğu karadenizi güldürürken ecmwf böyle bir görüntü vermedi.
hocam bence sabah ecmwf düzelticek soğukları
-
Hocam kısa vadede en güvenilir model hangisi? Onları dikkate alalım. Yoruldum artık
-
Ecmwf yarin sabahda buna benzer ciktilar sunarsa yogun kar ikonlarini Dogu karadenizden kaldirabilir mi?
-
Ecmwf yarin sabahda buna benzer ciktilar sunarsa yogun kar ikonlarini Dogu karadenizden kaldirabilir mi?
Demekki bir bildiği varda ona göre koymuş o iconları bakalım ne olıcak gfs gece güncellemesi bozucakmı yoksa dahamı güçlnecek geçen senede sisteme 3 gün kala batırmıştı terkardan düzelmişti hatırlatırım.
-
Tokatli6060 ecmwf sistemi 1 günlük yapmış. 16si tam gün yağışlı 17si 12den sonra uçuyor sistem.
ecmwf 45 50 cm vermiş tokata bu iş burda bitti
-
Yarın MGM yoğun kar ikonlarında inat ederse bu iş tamamdır bence
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf istikrarını korudu. Sabaha tekrar bakmak gerekir yinede. Gfs her ne kadar doğu karadeniz açısından iyi gelse de. Ecmwf kazanacak dye düşünüyorum. Tokat tarafları da ecmwf e göre iyi geldi. Hayırlı uğurlu olsun sistemimiz.
-
Ecmwf nin son güncellemesinde samsun batırdı galiba pek anlayamadım bilen biri samsun merkez hakkında bilgi verebilir mi
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf nin son güncellemesinde samsun batırdı galiba pek anlayamadım bilen biri samsun merkez hakkında bilgi verebilir mi
Batırma durumu yok. Kar haritalarında büyük bir değişiklik olmaz.
-
Batırma durumu yok. Kar haritalarında büyük bir değişiklik olmaz.
hocam peki bu mgm neye dayanarak bu iconları koydu hala onu düşünüyorum
-
Şaka gibi ya yemin ediyorum isyan etmemek elde değil Yağmur var akşam oldu soğuk girişi olmadimi diye düşünmeye başladım 120 rakım yerde ne örtü var ne kar kaldı geceyide kaybedersek sistem falan kalmaz
-