Mgmden uyarıda geldi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Anlamadim samsunda bu sıcaklıklar ne zaman dusucek
-
- Resmi Gönderi
Anlamadim samsunda bu sıcaklıklar ne zaman dusucek
Sizin yarın akşamı bulur gibi
-
Sizin yarın akşamı bulur gibi
Bakalim ne olcak zonguldakli sistemin en güzel Bölgesi dedik bekliyoz
-
- Resmi Gönderi
Bakalim ne olcak zonguldakli sistemin en güzel Bölgesi dedik bekliyoz
Valla samsunu bütün modeller öne çıkardı. Bende çok merak ediyorum samsun da neler olacak bakalım
-
Valla samsunu bütün modeller öne çıkardı. Bende çok merak ediyorum samsun da neler olacak bakalım
Benim rakim 330 gün boyu kapalı hava
-
samsunda sıcaklık düşüşü hızlı oldu sağlam yağış var bafrada kky var diye duydum soğuk beklenenden iyi duruyor
-
fevzi hocam bizim burda şimdi az az başladı kky
-
Şuan kar yogunlasiyor
-
Şuan kar yogunlasiyor
Tutucu bir kar olmaz. Tahmince şuan - 6 lar devrede sabaha dogru - 8 bu durumda da yine aynı sorun yaşayabilirsiniz. Yarın 15:00 sonra - 10 degerleri net giriş yapıyor biraz daha kalite artar.
-
500 metre altı yine fos olur üzeri için güzel şeyler yapabilir. Kar yagar örtü yapar ama tutmaz hemen erir şimdiden söylemek lazım. Yarın ögleden sonra soguklar bir tık daha güçleniyor. Sonra ne oldu burası da şöyle böyle demeyin.
-
Tutucu bir kar olmaz. Tahmince şuan - 6 lar devrede sabaha dogru - 8 bu durumda da yine aynı sorun yaşayabilirsiniz. Yarın 15:00 sonra - 10 degerleri net giriş yapıyor biraz daha kalite artar.
Benim rakim biraz yüksek hocam sahil seridine göre bakalim
-
500 metre altı yine fos olur üzeri için güzel şeyler yapabilir. Kar yagar örtü yapar ama tutmaz hemen erir şimdiden söylemek lazım. Yarın ögleden sonra soguklar bir tık daha güçleniyor. Sonra ne oldu burası da şöyle böyle demeyin.
Biraz moralim bozuldu hocam ama bakalım
-
Oyle bi durum olsa Fevzi hocam söylerdi bence
-
Samsun merkezde kky var bu 850 de kky yapması şaşırtıcı ecmwf ise yarın akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşacak kar için en yüksek extrem seviyesini vermiş
-