Doğu Karadeniz sistem : 16subat akşam s saatleri giriş yapar die tahmin ediyorum , 17 güçlü 18 orta 19da da tamamlar gücünü nekadar yağış olur yağış haritasına bakmadım ama birşeyler olacak gibi , sistem tüm bölgeye hayırlı olsun
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Zonguldak sabah 4 ü beklesin?
Hadi insallah
-
Pek anlamıyorum umarin doğru yazmisimdir , ama Doğu Karadeniz'de kar alicak ecmwf sabah güzel ciktilar verir, sistemin yıldızı samsun/ordu/Giresun olacak gibi bakalım atmosfer yanıtmayı sever Allah'ın işine belli olmaz modeller böyle gösterir ama birde baktım çok güzel kar almış etraf
-
Kac saatir o kadar yagis var ki şu yagislari saf kar olarak alamamak üzüyo
-
- Resmi Gönderi
96h itibariyle gayet güzel yağış verdi. Trabzon Rize Artvin kıyılar güzel örtü alır gibi gözüküyor. Bahsettiğim gibi 850 sıcaklıkları yetiyor ancak Gfs tek başına bu konuda. İzleyip göreceğiz.
-
Halitaydemir gfsde ecmwf döndü yağışı 11 mm arttırdı 38 mm verdi bitti artık
-
GFS ayın 23 ünde sanki ECMWF ye benzedi bana mı öyle geldi yoksa biri onaylasın ya da reddetsin
-
- Resmi Gönderi
GFS ayın 23 ünde sanki ECMWF ye benzedi bana mı öyle geldi yoksa biri onaylasın ya da reddetsin
GFS doğu karadenizdeki kar yağışlarını arttırdı bu güncellemede. Tahminimce kar haritasında 35 veya 40 cm çıkar
-
GFS doğu karadenizdeki kar yağışlarını arttırdı bu güncellemede. Tahminimce kar haritasında 35 veya 40 cm çıkar
Doğu Karadeniz bu hep sürprizlerle dolu
-
Halitaydemir gfsde ecmwf döndü yağışı 11 mm arttırdı 38 mm verdi bitti artık
O kaç cm kar eder kral
-
Bu sicakliklik neden dusmuyor anlamadimki
-
ECMWF ve GFS 24 ünde mutabık ama bu soğuk nereye akacak
-
Samsun İlkadımda durum nedir yorumlayabilecek olan var mı
-
Doğu Karadeniz şu an 25-26 kar alır ama değişir mi değişebilir