hocam bu kütleler ne zaman birleşir
Tokat gece 3 ten sonra başlıyor yarın sabaha beyaz örtü ile uyanırsınız ve gün boyu yogun devam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam bu kütleler ne zaman birleşir
Tokat gece 3 ten sonra başlıyor yarın sabaha beyaz örtü ile uyanırsınız ve gün boyu yogun devam.
Zonguldakli67 Deklerde sarı turuncu eko görülebilirmi sence hocam
Zonguldakli67 Deklerde sarı turuncu eko görülebilirmi sence hocam
Sen beyaz bile görürsün bu gidişle ?
Sen beyaz bile görürsün bu gidişle ?
Hocam teselli ikramiyesi olurdu bu gece vallaha =D Yaktı bizi bu kar haritaları
Hocam teselli ikramiyesi olurdu bu gece vallaha =D Yaktı bizi bu kar haritaları
Bakalım nasip. Bahtımıza ne çıkarsa
Agalar güncellemeler rize için nasıl çıktı.
Zonguldakta resmen rakım sistemiydi 20-30 rakım farkta bile oynama vardı 102 Sokakta 30-40 cmler varken İncivez tarafları max 10 cm vardı Kozlu Askeritepede teyzemlerin orda 60 cm varken Dilaverde en son 55 cm olduğunu duydum Mithatpaşada 15-20 cm var diye duydum Asmada da 20-25 Sapçada belki de 1 metre olmuşta olabilir haberim yok ama kıyılar 1 dereceyle efsaneyi kaçırdı ona yanıyor Tüm Zonguldak yağış biraz daha geç girseydi soğuklarla çakışsaydı 17 ocak vakasının ikincisi olurdu rekora yaklaşırdık yine ya nasip
Arkadaşlar bugün çok giremedim sistemi yaşıyoruz sonuçta yukarılara çıktım gündüz 10m yukarıya çıktıkça örtü artıyordu garipti neyseki sonunda araştırma hastanesi civarlarına çıktım bayağı da yorulmuşum her yer kardı asıl kar yağışı gece ve sabah saatlerinde gözüküyor
Yalnız MGM Giresun’a uyarıyı ne kadar güzel vermiş
trabzon için yarın saat kaç gibi sistem girer kar yağışı başlar acaba ?
Hadi be tokat ya
Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Şu sistemde siklon yerine dek olacaktı yemişim siklonu ya 5 dkda 10 cm yapıyordu tek vuruşta
Yalnız şunu söyleyebilirim cephe girişi biraz gecikti gibi duruyor kar alamayan iç kesimlerimiz beklesin
Tokat Erbaa da hafif orta arası ama çok ince küçücük devam ediyor tahminlere göre nasil görünüyor
Ulan Giresun Gedikkayada kar başladı