Şu an radarda bir şey görünmüyor ama kar yağıyo yine
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Diyagram kötü değil 28inden sonra umut vadediyor bakacağız neler olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 şubat için gfs bir ara duygularımızla oynadı ancak o döneme modeller hala mutabık değil en azından yüksek kesimlerimize kar yapacak bir sistem olma ihtimali yüksek o soğuk o kadar güçlü ki ufak kısmı bile neler yapıyor.
Mart başı ise takibe değer endeksler bizi gösteriyor
-
ZONGULDAK FİLYOSTAN KAR YAĞIŞI VE TİPİ 16 ŞUBAT 2021
-
ZONGULDAK DEVREK - ANKARA YOLU 25 OCAK 2016 :
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.ZONGULDAK DEVREK - ANKARA YOLU 16 ŞUBAT 2021 :
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bölgemizden Belirli Şehirlerimizden Şubat 2021 Aylık Verileri
Şubat 2021 Aylık Verileri :
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
+
bölgemizin halkı suskun kar gitti herkes gitti alo kar geri geliyor model takibine dönün
-
Modeller iyi gidiyor ama herkes inancını kaybetti sanırım
-
valla şubat karı yordu beni basta zonguldak kıyıları cok yogun olcak dediler sonra kayboldu gitti ha yagdi yagacak demekten yoruldum ??
-
Mart ilk hafta içerisinde 2 sistem ihtimali görünmeye başladı endekslerde pozitifte takılıyor azordan yana bir sıkıntımız olmayacak inşallah şimdiki savaşımız ise kafkaslarla olacak gibi duruyor ecmwfde sinyali çakınca yazayım dedim.
Kırım kafkas civarlarından ülkemize doğru sokulan bir sistem bekliyorum yukarıdaki soğuk birikimi ise çok iyi durumda
-
Fevzi burak ''adamsın'' kardeşim kafkas kırım yazısını görünce yazmak istedim bu direkt trabzon sahiline geliyor anlamına gelir kapanış şatafat'lı olur inşallah.
-
valla şubat karı yordu beni basta zonguldak kıyıları cok yogun olcak dediler sonra kayboldu gitti ha yagdi yagacak demekten yoruldum ??
Mart ilk haftadan umutluyum bu sefer bize de gülecek inşallah
-
Fevzi burak ''adamsın'' kardeşim kafkas kırım yazısını görünce yazmak istedim bu direkt trabzon sahiline geliyor anlamına gelir kapanış şatafat'lı olur inşallah.
Bu tarz gelen sistemlerde genellikle trabzon ve samsunda rüzgar sıkıntısı olmaz izobarlar kuzeydoğu güneybatı şeklinde uzanır tabiki bunları konuşmak için erken önce bir sistemi oturtalım detaylara sonra inilir.
-