- Resmi Gönderi
Fevzi Burak eline emeğine sağlık.
Güzel insanların buluştuğu yer olduk vesselam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFevzi Burak eline emeğine sağlık.
Fevzi Burak eline emeğine sağlık.
Zaman geçtikçe bu güzel aile ortamı genişliyor genişleyecek inşallah
Trabzon Beşikdüzünde geçen sene sadece 1 buçuk günde 50 70 cm arası kar yağdı kıyı kesimindeyim birde onun gibi olur inşallah
GFS lütfen ECMWF gibi ol ve bize soğukları indir
GFS kardeş sesimi duymuş ama tam duymamış soğukları bize indir dedim hadi sana sesleniyorum GFS
Ek dosya hizmetimiz bu bölgeden kaldırılmıştır , Lütfen Galeri özelliğini kullanalım .
Ek dosya hizmetimiz bu bölgeden kaldırılmıştır , Lütfen Galeri özelliğini kullanalım .
Güzel, değerli fotoğraf ve videoların silinmemesi, kayıp olmaması için bu yöntemi kullanalım.
Güzel Bir Öğle Güncellemesi Olmuş özellikle son bölümler
Trabzon olarak geçen seneyi yakalar mıyız sizce
Trabzon olarak geçen seneyi yakalar mıyız sizce
şu an bir şey demek zor çünkü her güncellemede GFS değişiyor ECMWF az oynuyor ama mutabık değiller şu an
şu an bir şey demek zor çünkü her güncellemede GFS değişiyor ECMWF az oynuyor ama mutabık değiller şu an
GFS zaten güvenim yok benim ecmwf iyi durumda geçen ki savaşı ecmwf kazandı zaten ben iyi şeyler olacak diyorum hayırlısı
GFS ye iki gündür seslendim düzelmeler oldu durun bir daha sesleneyim
GFS buradan sana sesleniyorum bize ülke sistemi gönder
Sistem gidici gibi gözüküyor yine kestane sanırım
Sistem gidici gibi gözüküyor yine kestane sanırım
Gidici mi verilere bakmadın sanırım
Diyagram gayet güzel gördüm %50yi geçen oranlar var bölgemizde öğlen güncellemesinden sonra GEM'de de çılgın senaryolar var umutlarımız yeşeriyor umarım mart ayını bir efsane ile kapatmak nasip olur