Hocam Giresun’da ne zaman kar başlar 00:00 gerilemiş olamaz mı
KKY ne zaman döner
Soğuk girişi dediğim saatlerde oluyor sürpriz olursa bilemem yani en en erken 1 küsürde kky döner gibi duruyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Giresun’da ne zaman kar başlar 00:00 gerilemiş olamaz mı
KKY ne zaman döner
Soğuk girişi dediğim saatlerde oluyor sürpriz olursa bilemem yani en en erken 1 küsürde kky döner gibi duruyor
samsun çok hızlı düşüyor sıcaklık 4.8 şuan
Giresun sürprizlerle doludur özellikle bulunduğum konum merkeze yağmur yağarken buraya kar yağıyor 80 m uzaktayım sahilden sadece ama ilginç
Beklenenden 2.5 Derece düşük gidiyoruz 3.7 derece şuan Zonguldak
Rizede cılız bir örtüyle uyanacağımızı düşünüyorum sabah siz ne dersiniz
Rizede cılız bir örtüyle uyanacağımızı düşünüyorum sabah siz ne dersiniz
rizede gece saatlerinde kar zor görünüyor sabah saatlerinde başlaması bekleniyor
Trabzon ne alemde netleştimi durum. Kesin bişey çıksında Trabzonlular rahatlasın.
trabzonda yağış sıkıntısı var sabah ilk saatlerde yağışı havada kar olarak alabilir küçük bir ihtimal ardından boşlukta kalması muhtemel boşlukta kalacak alan yoroz burnu ile trabzon merkezde dahil olmak üzere o bölge. Yorozun batısı ve trabzonun merkezden doğudaki ilçeleri kar alabilecek
Trabzon ne alemde netleştimi durum. Kesin bişey çıksında Trabzonlular rahatlasın.
Fevzi Burak Tokat için şans var mı?
Fevzi Burak Tokat için şans var mı?
var gözüküyor modellere göre
Sistem bölgeye hayırlı olsun arkadaşlar. Güzel bir şekilde uğurlamak dileğiyle. Dilerim güzel biter, güzel başlangıçlara öncü olur.
Hocam sıcaklıklar beklenenden az gidiyorsa Giresuna erken kar gelme ihtimali yok mu 00:00 da falan
Zonguldak 2.4 derece oldu Mgm 5 derece bekliyordu
Zonguldak 2.4 derece oldu Mgm 5 derece bekliyordu
Zonguldaka da kar düşer artık be ama ben Giresuna bekliyorum
Hocam sıcaklıklar beklenenden az gidiyorsa Giresuna erken kar gelme ihtimali yok mu 00:00 da falan
yok soğuma girmiyor 00.00 da soğuma ancak çarşambaya geliyor ardından ilerliyor