Gelecek soğuk atakları kuzeyimizde de asılı kalabilir pozitif endeksten ötürü takip istiyor bugün biraz rahatsızım pek bakamayacağım uzun vadeye akşam geç saatlerde ecmwf haftalık tahmin açıklanacak ona bakarız beraber. Yağış kovalamaya bakalım. Bu saatten sonra olacak her don tarım ürünlerine ciddi zarar verir.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Aynısı konumumda 2012 Martında oldu 50 cm kar vardı yerde sahilde bile 40 cm vardı
Olay sürpriz beklemek havadan belki yine sürpriz yapar
-
https://www.facebook.com/4mevsimkastamo…508342825884456
Sürprize açıktır Mart-Nisan ayları mesela şu video güzel açıklamış 23 Nisan 2017 Kastamonu Sahile yakın bir noktadan
-
Gelecek soğuk atakları kuzeyimizde de asılı kalabilir pozitif endeksten ötürü takip istiyor bugün biraz rahatsızım pek bakamayacağım uzun vadeye akşam geç saatlerde ecmwf haftalık tahmin açıklanacak ona bakarız beraber. Yağış kovalamaya bakalım. Bu saatten sonra olacak her don tarım ürünlerine ciddi zarar verir.
En son bir zaman da olmuştu yine bu Giresun Ordu Trabzon fındık ciddi zarar görmüştü
-
Semih Ö. o top iyi bir şey mi
-
Semih Ö. o top iyi bir şey mi
Evet devamında inerdi
-
Tüm Karadenizliler duyurular kısmından yaz ligi yarışmasına katılım sağlayınız
-
Gene Bindik Bir Alamete bakalım bu sefer ne olacak
-
- Resmi Gönderi
16 Mart 00:00 - 23:59
Orta ve Doğu Karadeniz’de kuvvetli fırtına beklentisi var. Dikkatli olunmalı
-
Soğuk taraftayız anlaşılan GFS öyle diyor
-
GFS ana senaryoyu beğendim Giresun yine yırtıyor Trabzonu Allah’a havale ettim yine Giresun tarafından gelirse yine yanar Karadeniz’den gelmesi lazım
-
Millet neredesiniz kar ihtimali var yine yoksunuz ne anladım bu işten duyanlar duymayanlara haber versin heyecanlı günler geri geliyor haydi klasik sözümle başlayalım takibe VİRA BİSMİLLAH
-
Millet neredesiniz kar ihtimali var yine yoksunuz ne anladım bu işten duyanlar duymayanlara haber versin heyecanlı günler geri geliyor haydi klasik sözümle başlayalım takibe VİRA BİSMİLLAH
Aynen öyle GFS işaret fişeğini yaktı top diğer modellerde GFS son dönem biraz daha tutarlı hale geldi Mevsim geçişinden midir nedense ECMWF ise son dönemde acayip şekilde kararsız sabah +15 verirken akşam soğuk sistem veriyor
-
Aynen öyle GFS işaret fişeğini yaktı top diğer modellerde GFS son dönem biraz daha tutarlı hale geldi Mevsim geçişinden midir nedense ECMWF ise son dönemde acayip şekilde kararsız sabah +15 verirken akşam soğuk sistem veriyor
Hocam işaret fişeği geldi de kimse yok tadı yok yakın zamanda ihtimal veririm ki Şubat ortası olan sistem gibi doluşurlar buraya
-
Hocam işaret fişeği geldi de kimse yok tadı yok yakın zamanda ihtimal veririm ki Şubat ortası olan sistem gibi doluşurlar buraya
Evet aslında Mart'ta böyle görüntüler görmek zordur hele de Mart sonuna gösteriyorsa ve ayrıca o akşamki gfs sinoptiği Mart'ta bu görüntülere heyecanlanmamak elde değil lakin sonuçta mart ayıdır sürprizlere açık bir gösterir bir göstermez ortak kafada buluşana kadar modeller sessizce takibe devam bakacağız neler olacak GFS gözüme girdi son dönemlerdeki performansıyla ECMWF ise düşüşte gözümde Gem ile birlikte
-