Samsunda hava adeta patladı kapkara olduk yıldırım gök gürültüsü ve yağış var
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Zonguldak'ta yaşayanlar yine iyisiniz
Ne iyisi geçen gün evi su basıyodu zor kurtardık bide heyelan olmayan yer kalmadı dünyanın yağışını gördük çok yağmasin büyük olan teğet geçsin
-
evet hocam şuan şiddetli rüzgar ve yağış var
-
Orduyu da etkiler mi acaba
-
Kütle erimeden gelirse olabilir samsun adına da pek bir şey beklemiyordum ama kütleler biraz erisede ulaşmayı başardı radar takibi yapmak lazım
Orduyu da etkiler mi acaba
-
Kütle erimeden gelirse olabilir samsun adına da pek bir şey beklemiyordum ama kütleler biraz erisede ulaşmayı başardı radar takibi yapmak lazım
Teşekkürler hocam
-
Bartın için kritik uyarı geldi
Meteorolojiden ve Kerem Ökten'den önümüzdeki günler için kritik uyarı
Kerem Ökten'den Bartın ve Zonguldak için kritik uyarı geldi.
Ökten sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, "Zonguldak ve Bartın'da Cumartesi gününden Perşembe gününe kadar şiddetli ve aşırı yağış bekleniyor. Yağış zamana yayıldığı için afet riski azalıyor ama ani bastıracak kütleler ani su baskını ve sele sebep olabilir. Mutlaka önleminizi alın." dedi.
Batı Karadeniz'de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; 03.07.2021 Cumartesi günü Bartın, Zonguldak, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu ile Sinop’un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Aralıklı ve yerel olarak Pazar günü akşam saatlerine kadar devem etmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. -
-
Yarın sabah erken saatlerde kararsızlık yüksek bakalım neler olacak 21070306_0212.gif
-
-
Tam da yarın sabah ankara'ya gidiyorum anlaşılan büyük bi balığı kaçıracağım
-
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak ve Bartın gerçekten büyük risk altında. İnşallah kazasız belasız atlatılır bu yağışlar. Özellikle zonguldakta toprak halen ıslak suyu emmiyor artık. Özellikle merkezde ki esnafa Allah kolaylık versin yine çok dükkanı su basacak 🙄
-
Belediye başkanı Ömer Selim Alan tedbirleri aldık dedi bugün Kapuz Plajı açılışında personelimiz nöbette dedi inşallah bi aksaklık yaşanmaz geçenki gibi
-
- Resmi Gönderi
Belediye başkanı Ömer Selim Alan tedbirleri aldık dedi bugün Kapuz Plajı açılışında personelimiz nöbette dedi inşallah bi aksaklık yaşanmaz geçenki gibi
Nekadar tedbir alınırsa alınsın. Merkez dümdüz biyer. Denizle aynı seviyede suyun akarı yok Malesef. Su baskınları kaçınılmaz olacaktır
-