- Resmi Gönderi
Ama çok yağmaz değilmi inşallah aşırı bi yağmur yoktur
Hayır çok aşırı bir yağış görünmüyor. Bahar yağmuru tadında bir yağış 🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAma çok yağmaz değilmi inşallah aşırı bi yağmur yoktur
Arkadaşın sorusunu cevapladığın için teşekkürler mehmet ali spora başladım bi yorgunluk var anlatamam arkadaşlar bundan sonra finallerimi de atlattım geçtim allahın izniyle artık beraber daha sık şekilde görüşeceğiz inşallah sıcak ataklardan tutun serin ataklara
Bu arada temmuzun ilk günleri sıcak dalga alacağız büyük ihtimalle ardından ise yağışlı ve nispeten serin bir dalga gelme olasılığı yüksek görünüyor. Uzun vadeli cfs tahminlerine göre ise temmuz ağustos eylül adına mevsim normalleri ve hafif altında sıcaklıklar olabilir. Tabi ki bu tahminler güncelleniyor bakacağız.
Arkadaşın sorusunu cevapladığın için teşekkürler mehmet ali spora başladım bi yorgunluk var anlatamam arkadaşlar bundan sonra finallerimi de atlattım geçtim allahın izniyle artık beraber daha sık şekilde görüşeceğiz inşallah sıcak ataklardan tutun serin ataklara
Ne demek abi... Yoğun olduğunu bildiğim için cevap vermek istedim. İnşallah beraberiz artık😎😎🔥
Haftaya pazar günü doğu marmara ve batı karadeniz kıyıları için geçen gecenin tekrarı olabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Fevzi Burak
Haftaya pazar günü doğu marmara ve batı karadeniz kıyıları için geçen gecenin tekrarı olabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Fevzi Burak
Uzun zaman var daha ama batı bölgeler için yağışların geleceği doğru ama önce sıcak atak var :coksıcak:
Önümüzdeki 2 3 gün doğu karadenizde yerel yağışlar görülecek. 29unda daha etkili olabilir yağışlar. Sıcak atak sonrası gelecek sistemi merakla bekliyoruz
Zonguldakli67 estofex haritası abi
Semih Ö. teşekkür ederim kardeşim ❤️
Karabük Yenice'de haftasonu Cumartesi Pazar fena yağış var
Hafta sonu Karadeniz için yağışlar ne alem de 🙄?
Hafta sonu Karadeniz için yağışlar ne alem de 🙄?
yağışlar geliyor Karadenizde de var ayın 3-4 u
MGM den ufak şakalar. Yarın öğlen yağış varmış =D
MGM den ufak şakalar. Yarın öğlen yağış varmış =D
Sürpriz olmaz, öğlen olmazsa size gece bir yağış geliyor görünüyor.