Sağ olsun herkes 2.kere yakalandım bugün 6.günüm olacak daha iyi gibiyim ama ağır geçirdim biraz yordu beni. Modelleri ve verileri takip ediyordum ama sonrasında bakamayınca bir şeylerde yazamadım buraya arkadaşlar. Gün içerisinde kendimi iyi hissedersem önümüzdeki sistem ve sonraki ihtimalleri değerlendirip düşüncelerimi paylaşabilirim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Fevzi Burak geçmiş olsun abim sağ salim atlatırsın inşallah
-
Zonguldak an itibariyle 30 derece. Kocaeli-Rize boyunca kıyı şeridi hattı da şu an itibariyle 25 derece civarında.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
30 dereceyi gördük bugün Zonguldak ta
-
hava karardı bakalım ne olacak
-
30 dereceyi gördük bugün Zonguldak ta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 dk da 10 derece düşmüş
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın Batı Karadeniz'in kıyıları yarım gözün oluşmasıyla birlikte 130 km/h rüzgar alabilir özellikle Kastamonu'nun kıyı kesimleri tehlikede
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuvvetli rüzgar Batı Karadeniz'in en batısından başlayacak yarım gözün doğuya doğru hareket etmesiyle bütün Batı Karadeniz kıyılarının şiddetli rüzgar almasını bekliyorum.
-
- Resmi Gönderi
Valilik uyarı yaptı zaten az önce Zonguldak için. Rabbim kazasız belasız atlatmayı nasip etsin inşallah.
-
Çok kuvvetli yağmur var Bolu'da
-
Fevzi Burak hocam Allah acil şifalar versin
-
Düzce'de okullar tatil oldu bakalım Zonguldak için karar gelecek mi
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak valiliğine yazdık cevap veren bile olmadı. Şu anda Zonguldakta çok kuvvetli rüzgar var. Sabahın köründe okullar tatil diye anons yaparlar kim nasıl duyacak. Nerden baksan iş bilmemezlik
-
böyle vurdumduymazlık olmaz bir açıklama olmalı en azından
-