Beklentinizi düşük tutun arkadaşlar sonrası kötü oluyor. İnşallah görünenden daha çok yağması dileğiyle.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Okulları tatil görsem yeter bana 😁
-
Okulları tatil görsem yeter bana 😁
Çok tatil yaptınız Mustafa yattıklarınızın yerine say olmaz mı?
-
Çok tatil yaptınız Mustafa yattıklarınızın yerine say olmaz mı?
Hocam tatil deme bana ya zaten karantina yüzünden doğru düzgün ders çalışamadım öyle univeste sınavıan girdim yine yerleşecek bi puan tturdum ama istediğim olmadığı için mezuna bıraktım nasip bu sene işte öyle çalışıyoruz deneme sınavlar ıvs vs bu sene istediğimi inşllah tutturcam allahın izniyle.
-
Hasan hocam nasıl renkli yazdin
-
- Resmi Gönderi
O bir GUGUL ustası, yaptıklarına ve yapacaklarına şaşırma =D
-
Hocam anlamadım?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tamamdir hocam anladım
-
Hocam tatil deme bana ya zaten karantina yüzünden doğru düzgün ders çalışamadım öyle univeste sınavıan girdim yine yerleşecek bi puan tturdum ama istediğim olmadığı için mezuna bıraktım nasip bu sene işte öyle çalışıyoruz deneme sınavlar ıvs vs bu sene istediğimi inşllah tutturcam allahın izniyle.
Allah gönlüne göre versin Hasan kardeşim. Umarım istediğin yer nasip olur.
-
Aralıkta kar gormeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum konumda araliga göre yine tatmin edici kar aldim ama goremedim
-
Aralıkta kar gormeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum konumda araliga göre yine tatmin edici kar aldim ama goremedim
hocam anlamadım :D
-
Kar görmek için Eskişehire geldim o yuzden
-
- Resmi Gönderi
hocam anlamadım :D
Ben böyle bir şey yazmadım ne oluyor
-
Onu ben yazdim yaw
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -