Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam rica etsem su kar haritasinda vakfıkebir i işaretleyip atarmisin
-
Hocam rica etsem su kar haritasinda vakfıkebir i işaretleyip atarmisin
Hocam kar haritası değil bu 5500 metre yükseklikteki sıcaklık ve bulut sıcaklığı
-
Zaman zaman gökgürültüsü de duyabiliriz yağışın yanında onu da ifade eder
-
- Resmi Gönderi
Samsun 200rakim ne olur son verilere göre ?
Bolu merkez için birşey var mi acaba ?
Samsun kar yağışı ne zaman başlar Çarşamba akşamı mı
-
Zaman zaman gökgürültüsü de duyabiliriz yağışın yanında onu da ifade eder
Uste atmıştın ya hocam onu diyorum
-
Ha karadeniz bu arada , kar geliy kar geliy haberiniz ola donmayin usaklar
-
- Resmi Gönderi
Kayraferzan bolu bu gece başlar kar yağışı
-
- Resmi Gönderi
SiBerian55 örtü olur
-
- Resmi Gönderi
55samsum55 perşembe sabahı olabilir
-
Batı Karadeniz sahilleri özellikle doğusu, Giresun'un doğusu, Trabzon'un batısı, Rize ve Artvin için herkesi ters köşe yapacak bir sistem sonuçları olacak. Saf kar yağışları deniz seviyesinde olacak üçyüz metreden itibaren saf kar bekleyenler the weather channel gibi sitelerden tahmin yapanlar..
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz sahilleri özellikle doğusu, Giresun'un doğusu, Trabzon'un batısı, Rize ve Artvin için herkesi ters köşe yapacak bir sistem sonuçları olacak. Saf kar yağışları deniz seviyesinde olacak üçyüz metreden itibaren saf kar bekleyenler the weather channel gibi sitelerden tahmin yapanlar..
Burada hangi tahmincimiz orta Karadeniz haricinde diğer yerlerde sahiller sıkıntı olacak demiş?
-
- Resmi Gönderi
Burada hangi tahmincimiz orta Karadeniz haricinde diğer yerlerde sahiller sıkıntı olacak demiş?
Ben demiştim galiba bir yer için ama modeller değişti yine.
-
Burayı demedim mgm ve bazi twitter şovmenlerine hahahahaha
-
Son güncelleme de zonguldakta sıkıntı yok demi biraz saati ileri atmış galiba siz daha
İyi bilirsiniz
-