Salı akşam saatleri, geliyor gelmekte olan, Karadeniz kıyıları suprizlerle karşılabilir
denizimizde -13,-14,-15,-16 görünüyor gördüğünüz gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSalı akşam saatleri, geliyor gelmekte olan, Karadeniz kıyıları suprizlerle karşılabilir
denizimizde -13,-14,-15,-16 görünüyor gördüğünüz gibi
Rüzgar kuzey batıdan esecek bi hayli üşütecek dikkatli olmakta fayda var atkılarınız bereleriniz gugullarınız hazır olsun
Zonguldakli67 abi ECMWF öğlene güzel kar vermiş sıcaklık sorunu olmaz mı o saatlerde ?
Ben merkezde sıcaklık sorunu olacağını düşünüyorum karla karışık yağmur olur akşama kadar. Akşam saatlerinde Kara döner.
Ben merkezde sıcaklık sorunu olacağını düşünüyorum karla karışık yağmur olur akşama kadar. Akşam saatlerinde Kara döner.
Hocam rüzgar kuzey batılı esecek o yüzden hava gösterilenden daha soğuk olabilir
Benim okul 210 rakım bakalım bir sürpriz olacak mı
Deniz seviyesinde zaten olmaz da belki biraz yukarılarda sürpriz olabilir düşüncesindeyim sıcaklık olarak biraz tereddütte bırakıyor
Hocam rüzgar kuzey batılı esecek o yüzden hava gösterilenden daha soğuk olabilir
Ben memleketimi tanıyorum hasan😅 gece bu sıcaklık 2 derecenin altına düşmezse sıkıntı
Ben memleketimi tanıyorum hasan😅 gece bu sıcaklık 2 derecenin altına düşmezse sıkıntı
Karadeniz bölgesinde güzel gelişmeler olmuş
Karadeniz bölgesinde güzel gelişmeler olmuş
Eren şuan ne görünüyor?
Bizim tabirimizle kar bölünecek💥
Eren şuan ne görünüyor?
Bati Karadeniz güzel ama orta Karadeniz bozmuş bir tık
sochide ab yok dimi vallha bi ab daha çekemem
Samsun için havada bile kar görmek hayal oldu artık