Burası fos olacak gibi
Oldu bile
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurası fos olacak gibi
Oldu bile
2 dk yağıyor kesiyor ilginç bir durum umut geceden ağırlıkla
Kar yağacak denilipte tek yagmayan il bizizdir heralde 😂😂😂
En azından iyi yağışlar aliyoruz 50 mm aldık iki gunde
Yağdığında da iyi yağıyor hocam 14 ocak sistemi inşallah tekrar yasariz
Ohoo siz daha en başından su koyverdiniz. Her şey nasip. Ne kadar kötü düşünürseniz o kadar kötü olur
Samsun merkezde de müthiş bir kar yağışı var fotoğraftan anlaşılıyordur zaten
Düzce de var yalnız değilsiniz
Kadir Emre orta ve doğu karadeniz kıyılarına 10 cm bekliyorum yazmış genelde iyi tutturuyor tahminler yaşayacağız artık
Kadir Emre orta ve doğu karadeniz kıyılarına 10 cm bekliyorum yazmış genelde iyi tutturuyor tahminler yaşayacağız artık
Büyük ihtimalle daha fazla yağacak benim kendi köyüme bile beklediğimin 2 katı yağdı yağışlar ilginç şekilde arttı
Büyük ihtimalle daha fazla yağacak benim kendi köyüme bile beklediğimin 2 katı yağdı yağışlar ilginç şekilde arttı
Cide kurtardı tabi. Sinop burnundan Giresun'a kadar sıkıntı. Ecm bu güncellemede daha da kıstı yağışı
Ordu ve Giresun yarın akşam saatlerini bekleyelim. Bu gece sürprizler bekliyordum fakat olmadı. Yarın akşamdan itibaren cuma öğle saatlerine kadar kar yağışı seviyelerindeyiz. 5 cm yer yer 15 20 cm birikim olabilir. Rakım farkları tabii ki.
Cide kurtardı tabi. Sinop burnundan Giresun'a kadar sıkıntı. Ecm bu güncellemede daha da kıstı yağışı
Önemsiz artık güncellemeye bakmak
Önemsiz artık güncellemeye bakmak
Ee neden bakıyoz o zaman kar haritalarına🙄 rüzgar yönü dönmediği sürece orta Karadeniz sıkıntı. Denize yağıp geçiyor