- Resmi Gönderi
Ee neden bakıyoz o zaman kar haritalarına🙄 rüzgar yönü dönmediği sürece orta Karadeniz sıkıntı. Denize yağıp geçiyor
Ben bakmıyorum 🙂 Batı Karadeniz yine alıyor kar yağışını ben burada uyuz oldum 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEe neden bakıyoz o zaman kar haritalarına🙄 rüzgar yönü dönmediği sürece orta Karadeniz sıkıntı. Denize yağıp geçiyor
Ben bakmıyorum 🙂 Batı Karadeniz yine alıyor kar yağışını ben burada uyuz oldum 😅
Hee alıyor yüksekler tutuyor 😊 merkezi sıkıntılı halen sıcaklık konusunda şıpır şıpır eriyor. Benim 146 rakım bile yeni beyazladı
Zonguldakli67 yağış konusunda gece iyi gözüküyor abi ne dersin senin düşüncen ne
Allah'ım samsunda yere tutusn yeter sadece o görüntü Yeter
Yok abi almıoz valla şakır şakır yagmur 😂😂
Samsun için ne düşünüyorsunuz Zonguldakli67 hocam ve Eren hocam
Zonguldakli67 yağış konusunda gece iyi gözüküyor abi ne dersin senin düşüncen ne
Kopuyoruz zaten şu anda😊
Hee alıyor yüksekler tutuyor 😊 merkezi sıkıntılı halen sıcaklık konusunda şıpır şıpır eriyor. Benim 146 rakım bile yeni beyazladı
0 rakım diz boyu olmuştur bizim köy
Samsun için ne düşünüyorsunuz Zonguldakli67 hocam ve Eren hocam
Bafra, çarşamba, terme hariç örtü olacağını düşünmüyorum açıkçası. İnşallah ben yanılırımda diğer yerlerde de örtü olur😊
Benim konum boş valla şuan
0 rakım diz boyu olmuştur bizim köy
Kurucaşile de 20 cm yakın kar varmış şimdi aradım dayımı. Oradada diz altı vardır muhtemel
Benim konum boş valla şuan
Misket büyüklüğünde dolu yağıyor şu an
Giresun/Bulancak Tepecik köyünde kar şuan durdu ama ne zaman baslar yoldam hariç her yer tuttu
Zonguldakta bu kadar olmadı valla hatta hiç yerde yok sabah öğlen güzeldi de işte şanssızlık hiç dek vurmadı 1 defa vurdu saat 4 den beri