Bise sorcam yorozun batisi sansli diyorlardi simdi oylr degil diyorlar ne iş? Zonguldakli67 hocam
Rüzgar yönü değişmiş olabilir bakmak lazım Hasan.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBise sorcam yorozun batisi sansli diyorlardi simdi oylr degil diyorlar ne iş? Zonguldakli67 hocam
Ahh ahh iki kar topu oynacaktık maskeli kardan adam yapma hayallerim vardı kdmdmdmd😂😂😂
İnşallah olur.
Biraz buraya uğrayayım bari istanbullular çok sessiz :D
Rica etsem bir degerlendirme yaparmisin UsTaD reis
Rica etsem bir degerlendirme yaparmisin UsTaD reis
Karayel de yorozun doğusu şanssız olur
UsTaD Hocam samsun için kısa bir özet geçebilir misiniz sizide yoruyoruz kusura bakmayın
Karayel de yorozun doğusu şanssız olur
Hocam ben vakfikebir batisinda oluyorum ama gelmis kalkmis bana bekleme diyor sinir oldum adama resmen
Hocam ben vakfikebir batisinda oluyorum ama gelmis kalkmis bana bekleme diyor sinir oldum adama resmen
Onu diyen buradan biri mi?
Onu diyen buradan biri mi?
Yok yav twiterde salak salak konuşuyor
Yok yav twiterde salak salak konuşuyor
Senin konumun yarın için güzel görünüyor 👏
Senin konumun yarın için güzel görünüyor 👏
Havada yıldız var ayda guzel gözüküyor ne olacak acaba 😅🤣 yeni baktim dışarıya yagmurnyagiofu simdi acmis ay var
Vakfikebir Beşikdüzü yarin aksam başlayacak dokturmeye bence
Karadeniz'e pek hakim değilim arkadaşlar değişik yapısı var denizden iç kesimlere gidildikçe rakım bir anda yükseliyor, Karadeniz farklı bir yer, gelir derim gelmez olur derim olmaz olmaz derim olur. Yalnız sıcaklık ve yağış bazı yerlerde çakışmayabilir. Ya da kıyılar sıcaklık sorunu çekebilir. Çok sınırda bir sistem gibi geliyor bana benim demek istediğim aslında anı yaşayın radar takibi yapın en güzeli artık kime neyi neresi nasıl denk gelirse şükretsin diyorum.
Vakfikebir Beşikdüzü yarin aksam başlayacak dokturmeye bence
Hava acikmi orda hocam?