Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Resmi Gönderi

haftasonu safranboluda olacağım, sistemden ne kdr yararlanacak safranbolu?

Zonguldak için ne düşünüyorsunuz ?

Fevzi hocam Samsun Terme 100 rakım örtü alırmı

Fevzi hocam Samsun Vezirköprü ne olur

Alıntı edelim göz önünde dursun.

Cerkes55 hocam el atıyorsun sorulara, mesajlara sağolasın.

Fevzi Burak  Salih61 teşekkürler, Karadeniz de Maşallah hep faaliyet var, yetişmek zor.

• Ben fevzi kardeşimize yardımcı olim karadeniz sahil hattı 22-23 aralıkta ne yaşadıysa aynı şekilde yaşayacaktır fazlası olabilirmi orası da süpriz. yarın sabah ecmwf ne derse odur.yüksek kesimler ve iç kesimler endişe etmesin güzel kar yağışı alacaktır.efsane beklemeyin örtüye kavuşun o size yeter efsanelikte bir sistem yok zaten

Allah bereket versin o bile yetmişti sağolasın

• Resmi Gönderi

Salih61 Hocam senin değerlendirmen ne yöndedir

Fevzi Hocam sabahda sormuştum Giresun durumu nedir

Gözden kaçmıştır, bakarlar abim

• ULL sistemi ülkeye edirne'den giriş yaptı.Karadeniz bölgesi için yarın sabah ECMWF güncellemesi önem kazandı.sonrasında ise radar takibi vs gibi elementlere odaklanma zamanı artık.GFS'nin Soğuk silsilesi bana inandırıcı gelmiyor, bu kadar atak beklemiyorum.16'sında görünen sistem kafkaslara gider.Sonrasına bakacağız yine de 28 ocak kırılma noktasına vurgu yapmak istiyorum.yeterki yanılalım burada ben bildim kibrine asla girmek istemiyorum kar görelim de yanılmak bizim için bir ödül olsun

Herkese iyi geceler...

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Karadeniz 8 Şubat 2020 Efsanesi untuttunuzmu köylerde 2-3mt yağan kar trabzonun merkezinde 60cm kar batıya gidilcekçe kar kalıonğı 70-80cm olduğu zamanlar 2günde ortalığı pert etmişti hatta ilk günün gece saatlerinde elektirikler kesilmişti rüzgarla birlikte yağan kar tipi şekilde olmuştu en çokta şu tozak yağan karı severim :) gök gürültüsü olmuştu hiç unutmam o seneyi okullar 1hafta tatil edilmişti, hazırlan karadeniz yarından itibaren başlıyoruz tüm ülke soğuk bir döneme giriyor artık gelsin dimi sıcak taraftaydık ocağın ilk haftası Aralıkta aldığımız sistem sahillerde bile kar yapmıştı süprizlere açı k demiştik ve olmuştu şuanki gelen sistemde bile süprizler var yaşa gör sistemi olacak sahillerde güzel göresellik kar yağışı olabilir batı kısımlarda cıvık örtü olma şansı var yağışın kuveetli olduğu taraflarda.

--Sizlere 8 Şubat 2020 den bi kaç görüntü göstereyim :)

-Sistemin ilk saatleri böyle

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Artiv hopaya gelen dek bantlar ını haberlerden bilirsiniz :)

• 8-9 Şubat 2020 Modellere yansıyan görüntü kırım üzerinden direk üstümüze gelmişti. Adınıda Kırım Sistemi Yapmıştılar Sanırım :)

8-Şubat saoğuklar yeni yeni giriyor

-9 Şubat karadeniz kopuyor :)