Kimin gözü kaldıysa durdu 😂
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam bizede bı değerlendirme yapar mısın bulutlu hava çekiyoruz 😁😆
Radar hala dolu ve Kütleler karaya hareket ediyor zamanı olan radar takibi yapıp bekleyebilir, konumuna Kütleler ulaşacak gibi görünüyor
-
Kimin gözü kaldıysa durdu 😂
Benim kalmış olabilir beklıyorum 30 dkdir o Kütleleri
-
Benim kalmış olabilir beklıyorum 30 dkdir o Kütleleri
Geri al, geri al . Ne güzel yağıyordu 😂
-
Geri al, geri al . Ne güzel yağıyordu 😂
O Kütleleri aldım senden 😂
Sana yenisi geliyor
-
Kütle girisi oluyor sanırım rüzgar çıktı 😁
-
Salih61 Hocam dew point nerden bakiyoruz
-
giresun da yaklaşık 30 dk dır yağış yok, bir daha başlar mı kar?
-
an itibariyle Trabzon ofta da yoğun kar yağışı başladı Kütleler bizede ulaştı bwkalim ne kadar sürer
Oftamı oturuyorsun
-
giresun da yaklaşık 30 dk dır yağış yok, bir daha başlar mı kar?
Şu an üzerimizde bir kütle var ama ondan sonra ciddi bir kütle gözükmüyor ama radarda gözükmeyen yağış olabiliyor arada o olursa bilemem
-
Ulaaa bu kütleler karaya gelmiyormu teyetmi geçiyor anlamıyorumki sjfksks rüzgar cikio duruo bazen sert esio bazen orta
-
Kutleler bana bunu diyor;
İşte gidiyorummm arkamı dönmeden şikayet etmeden gidiyorummmmm 😁😆
-
Arkadaşlar Batı orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi hafta sonu üst katman sıcaklığında -38 ,-37 olduğu için değişik hava şartları oluşabilecek gökgürültü kar yağışları thundersnow yazdığım thundersnow demek şiddetli kar yağışları nadiren görünen bir olaydır temkinli olmakta fayda var aşağıda daha düzenli bir şekilde açıklamasını vericem. Bundan sonra gelecek sistemler bölgemiz adına daha ağırlıklı gibi görünüyor umarım kazasız belasız bir kış yaşarız.
Winter İs Staring Black Sea
Thundersnow;
en siddetli kar yagisidir. pek az rastlanir. hem feci sekilde kar yagar hem de simsek cakip gok gurulder. bu tip durumlarda yapilacak en akilli hareket eve kapanip havanin dinmesini beklemektir. alışılmadık bir kar yağışı şeklidir.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL) faydalı bilgiler her zaman iyidir, sağolasın
-
Sistemin tek güzel yanı 500 hpa'sı.
850 hpa'da -8 girimmi girmimmi diye düşünüyor gök gürültülü kar yağışı olması için -42 850'de ise -12 olacak bir de yağış ve soğuk çakıştımı bak o zaman tam anlamıyla yaşanır. 2017'de oldugu gibi Doğu karadeniz daha şanslı birşeyler yaşar
-