Akşam ecmwf ne derse o olacak ama mgnin radarına girmişse sistem artık beklemek kalır sadece
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Akşam ecmwf ne derse o olacak ama mgnin radarına girmişse sistem artık beklemek kalır sadece
Bide yarın için karayell vermiş üst seviye zaten soğuk ecmwf -6 -8 sokmuş yağış yoğun diyor ee daha ne olsun umarım değişmezz
-
Bari bu sistem 5-10 birşeyler alsak
-
Bari bu sistem 5-10 birşeyler alsak
yağış kuvetli bence alırız rüzgarda var zamanla tipiye dönerse değme keyfine
-
grapuel sanakları yerleri beyazlatır gibime geliyor
üstüne birde kar yağdımı offf
-
Yağışı iyi ama soğuk açısından biraz daha iyi olsa iyi birikim olur
-
Geçen senede bu tarihler de efsaneye aday sistem almıştık hayırlısı
-
yağış kuvetli bence alırız rüzgarda var zamanla tipiye dönerse değme keyfine
Hocam iç kesimler biraz şanssız gibi sanki
-
Şöyle bi 50 km daha batılasa iyi olacak 18 sistemi
-
Günlük yoğun kar yağışı diyor ama saatlikte parçalı bulutlu 😂
-
18 ocak akşamından 20 ocak akşamına kadar karadeniz bölge geneli için şartlar daha uygun bu sefer kıyılar da dahil beyaz örtü olacaktır.biraz daha sabır yarın sabahta o sistem için nokta koyar modeller
-
2 derece de kar yağdığını ben hiç duymadım duyan var mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM NİN sıcaklık verilerini kale alma temkinli davranıyor o
-
Bakalım Düzce nasiplenecek mi bu tablodan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 7 ye 2 gösterip yağdığını bıliyorum
500hpa daki ciddi soğuma 850hpa dan önemlidir
Kar yağması için 850hpa da -10 olması gerekmiyor.
Bir sitemi etkileyen birçok etken var. Rüzgar nem ,kütle oluşumu ,deniz etkisi tepki ab ler be birçok detay daha . Boşuna demiyorum bu sistem farklı ve ilgi çekici olacak diye
-